in

Vad säger ditt läppavtryck om din personlighet? Vi har svaret!

lappar dragare 1

Har du någon gång smetat på läppglans på läpparna för att sedan göra ett kyssavtryck på ett papper? Well, vi är nog alla skyldiga till det. Men vet du vad ditt kyssavtryck säger om dig? Mer

”Lipsologi” är studier av läppavtryck (hur knäppt och härligt jobb?!) och det finns bara åtta utbildade lipsologer i världen. Som lipsolog analyserar man helt enkelt läppavtryck, och världens första lipsolog Jill Eddy har i nästan 30 år analyserat mer än 10 000 (!) läppavtryck med olika personlighetsprofiler. Läppavtryck kan nämligen spegla dina känslor och humör.

På uppdrag av sminkföretaget Clinique har Eddy och lipsologen Anna Snodgrass skrivit ner vad fem former av läppavtryck säger om ens personlighet.

LÄS OCKSÅ: Här är läppstiften Noora använder i Skam – enligt experterna

Diamond Girl

Diamond girl

Om du har ett diamantformat läppavtryck visar det på kompetens, succé och stolthet. Om läpparna har en liten fördjupning i mitten av överläppens yttre kant visar det på skicklig förhandlingsförmåga och en fallenhet på att avsluta situationer på ett ”win-win” sätt. Avtrycket representerar en förmåga att få andra att känna att man alltid tänker på deras bästa. Det visar på en mentor som givmilt ger till världen.

Lips on lips

Lips on lips

Som namnet hintar om ser detta avtrycket ut som ett läppavtryck inne i ett annat läppavtryck. Det första avtrycket visar på att du kan ha svårt för att få nära relationer. Den skyddande energin runt hjärtat tvingar andra att bevisa vad de är värda innan du släpper in dem i ditt liv, och när du gjort det är förhållandet sårbart. Det andra avtrycket visar på extraordinär vänlighet och vänskaper som varar för evigt.

[adSpace placement=”manual”]

Seed of change

Seed of change

Om det är en vit fläck på underläppens avtryck som ser ut som ett frö så kallas det ”ett frö är sått för förändring”. Det betyder att en idé, ett projekt eller en att en viktig tanke har blivit satt på paus, och det ska den inte! Denna åsidosatta idé kommer inte bara hjälpa dig som person, utan också omvärlden. Om du har en parallell vid linje i överläppens avtryck så indikerar det besvikelse. En liten delning i underläppen omtalas som en ”gourmet” läppdelning som visar på stor kärlek till mat och att man inte är kräsen.

Stubborn with a kiss

Stubborn with a kiss

Om du har ett svagt skimmer som går genom över- och underläppen så indikerar det på envishet. När ett beslut har tagits så kan det inte ändras. Du har en skarp ton och en sarkastisk humor. Mörka linjer vid nedre kanten av underläppen antyder att det hänt mycket i ditt privatliv.

Full of spirit

Full of spirit

Om du har detta läppavtrycket är du förmodligen noggrann med detaljer. Om något vill ha ett jobb noggrant och precist gjort är du rätt person att gå till. Både över- och underläppen är fylliga, vilken betyder att man är generös, uttrycksfull och en bra lyssnare. Vid kanten på underläppen finns ”moder naturs linje”, som indikerar att du tycker om att vara ute mycket.

Så, vilket läppavtryck passar in på dig?

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss