in

Se det bästa (och finaste!) bröllopstalet ever – som sjungs i form av Disney-klassiker

disney dragare

Hur många här vill inte få ett bröllopstal levererat som sång i Disney-tema? Vi vill! Och det var precis det Susie Kasteel fick när hon gifte sig i somras. Kolla in den fina videon här! Mer

När Susie Kasteel gifte sig med sin man Luke i juli i Vancouver levererade hennes systrar Sarah och Naomi Carter, tillika brudtärnor på bröllopet, det mest episka talet någonsin.

Till tonerna av Be Our Guest från Skönheten och Odjuret, I’ll Make A Man Out Of You från Mulan, Can You Feel The Love Tonight från Lejonkungen samt A Whole New World från Aladdin sjöng de om sin syster och hennes man, om hur de kände när paret först träffades och såklart att de önskar paret all lycka i framtiden.

brollop-3
Bildkälla: Kevin Jacob

Det blev naturligtvis uppskattat från både gäster på bröllopet, men kanske allra mest av bruden själv.

– Susie log under hela framträdandet, och man märkte att hon ville komma upp och vara med, sa Sarah till The Huffington Post.

– När vi var växte upp spelade musik en stor roll i våra liv. Som flickor brukade vi sjunga med i alla Dinsey-klassiker – vi kan alla texter!

brollop-2
Bildkälla: Kevin Jacob

Disney-temat på deras tal (sång) var lite extra spot on eftersom att Susie och Sarah har ett företag ihop där de uppträder som olika prinsessor på barnkalas och andra events.

Se det fantastiska framträdandet här nedan.