in

7 prylar du behöver till midsommar (och dagen efter!)

midsommar prylar 2020
Bild: freestocks / Unsplash

Snart är det midsommar, och vi har valt ut några prylar som kommer få din dag att kännas extra festlig (och saker du kan behöva dagen efter)! Mer

koplankar 1024x37 1

Snart är det midsommar, och även om den kanske inte blir exakt som vanligt finns det en del grejer som kan pigga upp ditt midsommarfirande. Vill du få dagen att kännas festligt, trots att ni kanske är ett lite mindre sällskap än vanligt? Vad sägs i så fall om en ishink med ledlampa och inbyggd högtalare? Eller något som håller bubblet kallt under utomhusfirandet i parken? Vi har även valt ut en del saker du kan behöva dagen efter, du kan tacka oss senare!

Smarta dryckeskylare

cubice ice sheets 1

För dig som firar midsommar utomhus i år finns det ett måste – att hålla bubblet kallt! Vilket du enkelt kan göra med de här återanvändningsbara dryckeskylarna. De är dessutom perfekta till alla picknickar du kommer ha med dina vänner i sommar.

Supersmart cocktail-shaker med inbyggda recept

cocktail shaker with integrated recipes maxer innovagoods 118527

Men alltså, hur smart är inte den här shakern med inbyggda recept? Exakt vad du behöver för att underlätta blandningen av drinkar under midsommarkvällen.

Dryckeshink med ledbelysning och högtalare

led bucket with rechargeable speaker sonice innovagoods 118533

Vi vet inte varför vi inte har ägt en ishink med ledlampa OCH högtalare tidigare, men nu är definitivt tiden inne att investera i en. Otroligt smart med tre partygrejer i ett nu när midsommarfirande kanske behöver förenklas och firas i en park istället.

Mysig mandala-lampa med högtalare

innovagoods mandalamp decorative lamp with speaker 95368 1

En mandala-lampa med högtalare kommer göra ditt midsommarfirande lite festligare och framförallt mysigare.

Kylande dryckeskärl med kran

innovagoods cooling beer dispenser

En kylande behållare med kran till drycken kan enkelt göra midsommarfirandet i parken lite festligare.

Dagen efter: Zen Spa Set

zen spa set cushion relaxing pads cold heat

Du vet känslan när man vaknar dagen efter midsommarfirandet och vill lägga typ… is på sina ögon? I så fall behöver du ett spa-set med både varma och kalla kuddar. Hur skönt?

Dagen efter: Massagekudde

innovagoods vibrating body massager

Av samma anledning behöver du en massagekudde! Särskilt om du är singel och praktiserar social distansering just nu, eller om du lever med en person som är kass på att massera.