in

Påsken är räddad – nu finns det chokladägg med prosecco!

procecco paskagg

De som gillar bubbel och choklad kommer älska det här påskägget! Mer

Det var jul och nyår för mindre än en månad sedan, men det hindrar inte oss från att längta till påsk när nyheten om att ett prosecco-ägg existerar!

Det är anrika chokladföretaget Prestat som lanserar ägget. Det är inspirerat efter Englands kärlek till bubbligt vin, men nya Pink Popping Prosecco Easter Egg går nog hem i de flesta länder.

Påskägget är gjort av mjölchoklad, med insidan täckt av rosa choklad. Den rosa chokladen är infuserad med prosecco och godis som poppar, för en lite extra bubblig effekt.

aggOch som med alla bra påskägg gömmer sig det bästa inuti. Prosecco-ägget innehåller ett urval av minitryfflar med smak av prosecco och mörk chokladganache. Eh, hur gott?!

Ägget kommer kosta runt 200 kronor och börjar säljas 22 januari. Men som med alla bra grejer finns det alltid en hake, och när det gäller påskens bubbligaste ägg är det att det inte verkar gå att köpa från Sverige. Men en liten tripp till England tackar vi ju inte nej till.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss