in

OMG! Den här taco-regnbågsglassen är ALLT vi vill ha i sommar

glass dragare

Glass + taco + regnbågar = SÅ SANT! Detta måste ju vara bästa nyheten ever. Mer

Rullad glass har vi kunnat se mer och mer av i våra flöden de senaste åren. Trenden görs helt enkelt av glass som ligger i ett tunt lager på en kall platta, och sedan rullas ihop med hjälp av spatlar. Om man sedan vill äta glassen som den är eller toppa med en massa andra goda saker är ju upp till var och en, men vi gissar på att i alla fall ingen kan motstå glasskaféets Sweet Cups nya over-the-top glass.

Glassen serveras i rån som ser ut som tacoskal, och haken är att man bara kan få dem på tisdagar eftersom att det är ”taco tuesday”, skriver Cosmopolitan. Smakerna finns i allt från s’mores, till jordgubbskaka och, den bästa av dem alla, rainbow road som ser ut som en enhörningsdröm.

En av de mest färgstarka glassarna de har är också den populära blå glassen Monster Ink. Kolla på videon nedan för att bli lite extra sugen på glass.

[adSpace placement=”auto”]

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss