in

Nu kan du och din älskling fira en magisk Alla hjärtans dag på Hogwarts!

hogwarts alla hjartans dag

Få en kväll ni aldrig glömmer genom att fira kärlekens dag på Hogwarts! Mer

Vill du ha en magisk alla hjärtans dag med din partner, eller ta med ditt kompisgäng på en fantastisk upplevelse för att fira er vänskap ihop? Då ska ni fira Alla hjärtans dag på Hogwarts!

Londons Warner Bros. Studio Tour erbjuder nämligen en romantisk kväll på Hogwarts. Den kallas ”Valetine’s Dinner in the Castle” (eh, vi är redan hooked) och innehåller en rad härliga saker. Det börjar med cocktails följt av en trerättersmiddag, självklart med en massor av levande ljus, i Stora salen. Ni blir också fotade tillsammans vid bordet för att verkligen föreviga minnet.

stora salen harry potter

Sedan har ni tillgång till hela studioturen, väldigt exklusivt eftersom den bara kommer vara öppen för de som firar Alla hjärtans dag där. Där kan ni se Gryffindors sällskapsrum, Dumbledores kontor, familjen Weasleys kök vid The Burrow och den förbjudna skogen innan ni får dricka Butterbeer vid plattform 9¾. Efter det får ni strosa längs Diagongränden innan ni kommer till modellen av Hogwarts-slottet.

Alltså, hur magiskt låter inte det här?

Om du känner att detta är något för dig och din älskling får du vara snabb på att haffa biljetter. Ni kan antingen besöka Hogwarts alla hjärtans dag-kväll den nionde eller tionde februari. Däremot så kanske du får ta ett besök i Gringotts trollkarlsbank först, det kostar nämligen drygt 5 500 kronor per person. Att spendera en romantisk kväll på Hogwarts är inte billigt!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss