in

Nu kan du ÄTA vodka i form av glass

vodkaglass

Företaget som gör glassen heter Arctic Buzz och det är väl ett väldigt passande namn. Mer

Arctic Buzz är ett Baltimore-baserat företag som har gett världen vodkaglass.
arctic buzz alla glassar
Bildkälla: Arctic Buzz
Glassen kommer i sex smaker. Key lime pie, cookies and cream, choklad, hallon, kokos och klassikern vanilj såklart. Möjligheterna är ju typ oändliga för vad man kan använda sin vodkaglass till. Man kanske bara vill spicea upp sin äppelpaj, men man kan också använda glassen i milkshake-drinkar.
Arctic Buzz arbetar med ett lokalt destilleri för att se till att vodkasmakerna matchar perfekt med deras glass. Till exempel används hallonvodka till hallonglassen. All glass är hemgjord, och alkoholprocenten varierar mellan smakerna, från 8,6 procent till 8,9 procent, skriver Cosmopolitan. Just nu finns bara vodkaglassen tillgänglig i spritaffärer i Maryland, men vi kan ju hoppas att de expanderar snart och även kommer hit till Sverige! Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här: Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! Nr5_700x350_Mineralsmink Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.