in

Nu finns det en gin & tonic-julkalender – hurra!

gin och tonic julkalender

Vi har redan drömt om prosecco-julkalendern, men för den som inte gillar så bubbliga drycker finns det nu en gin & tonic-julkalender! Mer

Nu är det bara 16 (!) veckor kvar till jul och peppen har officiellt börjat! Tänk bara, hela december är fyllt av mysiga jultröjor, glögg, julklappsfix, knäck – och en julkalender, såklart!  Vi har tidigare skrivit om prosecco-julkalendern från brittiska The Pip Stop, och från samma företag kommer det nu en gin & tonic-julkalender för den som föredrar det!

Julkalendern kommer med en fullstor flaska med gin, och 24 små flaskor av tonic att smaksätta med varje dag fram till julafton, skriver sajten Pretty 52.

Bakom varje lucka gömmer dig sig såklart tonic med olika smak, så man får en ny gin och tonic-upplevelse varje dag. Bland smakerna finns bland annat granatäpple med basilika, mandarin, kanel och gurka med vattenmelon.

Gin & tonic-julkalendern kostar drygt 1000 kronor, tyvärr shippar inte The Pip Stop till Sverige, men om du har en snäll vän som bor i England kanske du kan låna hens adress för tillfället!

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.