in

Här frågar hon sin styvpappa om han vill adoptera henne (och det är så fint!)

styvpappa adoption

Och där var sminket förstört ja. Mer

Sugen på att gråta en skvätt? Då föreslår jag att du kollar in den här videon när en tjej frågar sin styvpappa om han vill adoptera henne. ?

Misty Nicole Knight från Illinois postade en video på Facebook där hennes styvpappa Ryan Farrell läser ett brev och öppnar ett paket från henne. Det som först verkar vara en vanlig presentöppning med en gullig hälsning och en Batman VS Superman-pyjamas visar sig bli något helt fantastiskt när Misty säger åt Ryan att det finns mer att upptäcka i presentlådan. Han plockar upp ett papper med en ansökan av adoption och kan omöjligt hålla tillbaka sina känslor. Och det kan inte vi heller!

Som om det inte vore nog snyftar Ryan till när han säger att han velat det här så länge, även familjemedlemmarna verkar överraskade och en spontan applåd utbryter.

Klippet har redan visats över 25 miljoner gånger och vi förstår verkligen varför (näsdukar är ett hett tips innan du trycker på play).

[adSpace placement=”auto”]

Känner du dig upplagd för mer snyftande? Klart, nu är du ju redan uppvärmd… 😉 Spana in när bloggaren och Youtube-profilen Corey Williams fru Kristen bestämde sig för att för att berätta att hon var gravid på ett minst sagt annorlunda sätt. Cory som är en van vloggare tror att han ska göra ett vanligt klipp till sin Youtubekanal i form av ett blindtest med olika sorters mat. Han äter glass och avokado utan att ana något, men när han får barnmat i munnen går det sakta (och med fruns hjälp) upp för honom att han ska bli pappa. Så fint!