in

Guide: 20 presenter till pappa på Fars dag

Hur ska du fira fars dag?

Vill du fira pappa på fars dag? Vi guidar dig till de bästa presenterna, från budget till lyx! Mer

Den 10 november är det fars dag, och till dig som tänkte uppvakta världens bästa pappa kommer här lite tips och idéer på vad du kan köpa för present!

Fars dag: present runt 100 kronor

happu

”Happy food” är boken för alla matintresserade och handlar om hur maten påverkar hur vi mår. En perfekt farsdagspresent! Läs mer och köp här.

glögg

Köp en spännande smakkombination från Swedish Tonic i farsdagspresent! Kan du inte ens föreställa dig hur GT och glögg smakar ihop? Köp en extra och behåll själv så slipper du undra! Läs mer och köp här.

teak

Ska pappa få ett doftljus som doftar teak i present i år? Doftljus från Lagerhous luktar både gott och är prisvärda. Läs mer och köp här.

plånbokmobil

Plånbok och mobil i ett? I den här från Kikkerland kan du förvara både kort, kontanter och skydda mobilen samtidigt – en perfekt present till din pappa? Läs mer och köp här.

Fars dag: present runt 300 kronor

plånbok 1

Kanske en plånbok från Vagabond i farsdagspresent? Den här har fem kortfack och får plats i fickan! Läs mer och köp här.

dressing

Till en matintresserad pappa är en dressingshaker från Rig-tig en perfekt gåva! Den är lätt att använda och enkel att hälla från eftersom toppen kan öppnas. Läs mer och köp här.

socks

En presentbox med mönstrade strumpor från Happy socks är som gjord för fars dag! Läs mer och köp här.

mig

Ett M.I.G-spel är en farsdagspresent för hela familjen! Det är litet och därför lätt att ta med sig överallt. Utmana din pappa i frågor om historia, film, djur, natur och mycket mer! Läs mer och köp här.

skärbräda

En skärbräda i bokträ från Åhléns är både prisvärd och fin! Läs mer och köp här.

Fars dag: present mellan 500 och 600 kronor

klocka

En fin och prisvärd klocka är alltid en bra present. Den här klockan från CHPO har en matt finish och justerbara band i veganskt läder. Läs mer och köp här.

kit

Ett necessärkit från Recipe For Men är en bra present om din pappa behöver uppdatera sina hudvårdsprodukter. Dessutom får du en necessär på köpet! Läs mer och köp här.

bylj 1

Alla behöver ett lyxigt doftljus på hösten! Byredos Tree House luktar träkoja och är en perfekt farsdagspresent. Läs mer och köp här.
.

maschett

Blå manschettknappar från Hugo Boss är en fin present som passar till många skjortor. Läs mer och köp här.

babor

Ett fint resekit från Babor som innehåller allt från schampoo till after shave. Passar både som present till en pappa som ska ut och resa eller en som vill testa lite nya produkter. Läs mer och köp här.

Fars dag: present runt 800 kronor

hörlurar

Behöver din pappa nya hörlurar? Dessa från Urbanears har justerbar längd och headset med mikrofon. Läs mer och kör här.

by 2

Behöver din pappa en ny doft? Då är det här kitet en perfekt present! Byredo har samlat sina tre mest ikoniska dofter – kanske hittar din pappa sin nya favorit? Läs mer och köp här.

halsduk

Varför inte köpa en mjuk halsduk i kashmirmix från Samsøe Samsøe i present till din pappa? Läs mer och köp här.

mobilladdning

En snygg trådlös laddningsstation från Native Union i farsdagspresent? Den här är har en stilren design. Läs mer och köp här.

steam

Nu är det slut med skrynkliga skjortor! Den här steamern från Steamery går att ta med i väskan och är en perfekt present till en pappa som tycker detaljer är viktigt. Läs mer och köp här.