in

Drömdejten för alla Harry Potter-fans – nu kan du fira Alla hjärtans dag på Hogwarts!

hppuffen

Är du en sucker för kärlek och vill bjuda (eller bli bjuden) av din älskling på en riktig superdejt? Då skulle kanske en resa till Hogwarts vara på sin plats? Mer

Nu kan alla inbitna Harry Potter-fans nämligen tillbringa en romantisk afton på självaste Hogwarts på Alla hjärtans dag. Det är Warner Bros Studios som har gett alla mugglare möjligheten att äta en romantisk måltid i den stora salen på Harry Potters skola. Kvällen börjar med små kanapeér och goda drinkar som välkomstskål, därefter väntar en promenad längs den röda mattan för att sedan sätta sig vid bords i den stora salen och avnjuta en trerätters måltid med den du tycker om.

HarryPotter

[adSpace placement=”auto”]

Efter måltiden fortsätter rundturen inne i Warner Bros studion där man får njuta av fler drinkar på Platform 9 3/4 innan det är dags att bege sig mot utgången där man får varsin trollstav (!) med sig hem.

Men smakar det… ja då kostar det också. Rundturen med middag och drinkar gårr loss på drygt 3000 kronor per person. Men visst kan det vara värt det för att få träda in i Harry Potters magiska värld på självaste Alla hjärtans dag?

pusspuss

Foto: iStock

Biljetterna släpps i morgon onsdag – så vill man fira en riktigt magisk Alla hjärtans dag så gäller det nog att vara snabb. Gissar vi rätt kommer nog biljetterna gå åt väldigt snabbt.

Vill du se mer sådant här? Följ Veckorevyn på Facebook, så missar du inget!