in

Detta betyder det när du drömmer att du har mens

dromma mens

De flesta har säkert drömt om mens någon gång i livet, men vad betyder det egentligen? Vi har svaret! Mer

När det kommer till mens är det många saker som fortfarande är något av ett mysterium. Kan vi till exempel synka vår mens med vänner om vi bor med dem tillräckligt länge? Att drömma om mens kan också vara en sådan sak vi har många frågor om, men ganska lite svar. Men nu kanske vi har lite mer klarhet i vad det faktiskt betyder att drömma om mens.

Om du drömmer om mens när du har mens kan det ju vara ditt undermedvetna som säger att du kanske borde gå upp och byta mensskydd, men om du drömmer om mens när du inte har det kan det vara riktigt jobbiga situationer du drömmer om. Det klassiska exemplet är ju att du är på någon offentlig plats och blöder igenom dina jeans. Då känns med mer som en mardröm än en dröm.

Enligt Dream Bible kan att drömma om mens bland annat betyda det här:

”Att drömma om din mens kan representera ett problem eller jobbig livssituation som kräver din fulla uppmärksamhet. Något du måste engagera dig i, eller ett problem som inte kan ignoreras. Det kan betyda att du inte mår bra över att behöva ta hand om något du inte vill. Att drömma om droppande mens kan betyda att du är upprörd över någons oansvariga handlingar.”

Att drömma om mens verkar alltså vara ganska negativt, om vi ska tro Dream Bible. Men! Mens är ju inte något negativt, så det är klart att alla dröm-förklaringar om mens inte är det.

”Att drömma om din mens när det inte är dags kan indikera ångest kring din menscykel. Det kan även ibland signalera tidig eller oväntad mens. Att drömma om att vara gravid, föda barn eller att vara mamma kan ske mer ofta när man har ägglossning. Om du är gravid och drömmer om att du har mens, är det en påminnelse om att du behöver ta det lugnt”, står det på sajten Dream Moods om att drömma om mens.

Som alltid med drömmar är det väldigt personlig och väldigt öppet för var och en att tolka sina drömmar om mens. Så hur du känner kring din mens och vad som sker i ditt liv just vid tidpunkten avgör vad din dröm om mens faktiskt betyder.