in

Det här är den enda karaktären från Grey’s Anatomy som producenten ångrar att hon dödade

greys dragare

För alla inbitna Grey’s Anatomy fans kan det här nyheten vara riktigt förvånande. Mer

Shonda Rhimes ligger bakom serier som Scandal, How to get away with murder och, såklart, Grey’s Anatomy. Grey’s är en riktig långkörare som startade redan 2005. Ja, vi vet, vi kommer också ihåg det som igår. Under åren har flera karaktärer dödats av bland annat bilkrascher, flygkrascher och blivit påkörda.

Vi har fått säga hejdå till älskade karaktärer som George O’Malley, Mark Sloan, Lexie Grey och *snyft* Derek Sheperd. Men det är ingen av de karaktärerna som producenten och manusförfattaren Shonda Rhimes ångrar att hon dödade.

Tillsammans med regissören Peter Horton och Ellen Pompeo (aka Meredith Grey) berättade Rhimes för Entertainment Weekly att den karaktär hon ångrar att hon dödade från serien är Dylan Young, som spelades av Kyle Chandler (Friday night lights, The spectacular now, The wolf of wallstreet).

Ringer det ingen klocka? Låt oss ta er tillbaka till bombavsnittet 2006, ni vet när Meredith Grey opererar ut en bomb ur en mans mage? Visst känner ni igen det nu?

Chandler spelade som sagt Dylan Young, en bombtekniker. När Meredith opererade bort bomben gav hon över den till Dylan som skulle oskadliggöra bomben – men han hann inte ens ut ur operationssalen innan bomben exploderar och Dylan dog. Chandler ville dock verkligen inte att hans karaktär skulle dö.

– Han pitchade idéer till mig om hur Dylan, hans karaktär, inte skulle explodera. Jag visade honom rader i manuset där det stod ”Dylan exploderar”. Det stod bokstavligen så. Han skrevs till för att explodera, berättade Rhimes och fortsätter:

– Jag förväntade mig inte att få Kyle Chandler. Jag ville inte att han skulle explodera.

Well, gjort är gjort som man säger. Men vi undrar hur serien hade sett ut om Dylan inte exploderat. Hade han kanske kunnat rädda McDreamy till och med?

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss