in

Den här väckarklockan brygger kaffe – kan vara bästa uppfinningen ever!

kaffe vackarklocka dragare

Klarar du knappt att släpa dig ur sängen på morgonen innan du druckit dina första kopp kaffe? Då är den här väckarklockan definitivt något för dig. Mer

Halvsover du innan du får dricka kaffe på morgonen? Och är hela din dag förstörd om baristan på ditt stammiscafé råkar ge dig fel kaffebeställning? Då är det dags att ta saken i egna händer, för den här nya väckarklockan ändrar ALLT.

Väckarklockan är skapad av Londonbaserade designern Joshua Renouf som i sann millennial-anda samlat in pengar på en crowdsourcing-sida för att göra sin uppfinning till verklighet. Och folk verkar verkligen vilja ha Renoufs uppfinning, med tanke på att han i skrivande stund har samlat in nästan 5,5 miljoner kronor.

Tanken med väckarklockan, som heter Barisieur, är enkel. Förutom att väcka dig producerar den även nybryggt kaffe som är färdigt när du vaknar. Innan du lägger dig på kvällen ska du bara se till att fylla den med vatten och kaffepulver och ställa ditt alarm. Om du hellre är vaken en liten stund innan du dricker kaffe kan Barisieur börja brygga när alarmet ringer. Väckarklockan har även plats för mjölk och socker om man gillar det i sin dryck. Om du föredrar te framför kaffe är det inga problem, det funkar också.

Väckarklockan kommer kosta dig, dock. Du kan förbeställa den på crowdsourcing-sidan för cirka 2 400 kronor, eller vänta tills den kommer ut till försäljning för drygt 3 300 kronor, skriver sajten Spoonuniversity.

Men om du blir trött på att behöva stressa iväg varenda morgon eftersom du snoozar för länge kanske det är värt det, ändå?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss