in

11 saker som är riktigt najs med att vara singel

najs singel dragare

Många växer upp i tron om att man behöver en partner för att kunna vara lycklig eller gilla livet, vilket är helt fel. Man kan vara precis lika nöjd med sitt liv som singel också. Om du är singel och kanske bara längtar efter en partner är det helt okej, men kom ihåg dessa elva grejer som är riktigt najs med att vara singel. Mer

 1. Det är alltid en bra tid för ansiktsmask

  1

  Man vill ju gärna vara fin för sin partner, och ansiktsmasker (särskilt sheet masks) är inte direkt en fin look. Som singel behöver man inte alls oroa sig för att ens partner blir skrämd av en när man sitter där i en svart kolmask.

 2. Du behöver aldrig kolla på dåliga filmer

  2

  Som singel behöver man aldrig kompromissa när det kommer till filmval, vilket är hur skönt som helst. Vill du se Mean girls för sjunde gången på ett halvår? Ingen kan säga något om det!

 3. Du kan hänga med vem du vill

  3

  Du behöver inte bry dig om läskiga svärföräldrar eller konstiga och osköna vänner till din partner, du kan hänga med precis vem du vill. Du lär dig också att du är en sjukt härlig människa och jätterolig person att umgås med, så hej egentid!

 4. Du kan gå på toa med öppen dörr

  4

  En liten grej att vara glad över, men många bäckar små osv. Du kanske inte ens vill lämna dörren öppen när du sitter på toa, men bara möjligheten att du faktiskt kan göra det utan att en partner kan höra dig kissa är sjukt värd.

 5. Du kan göra dig iordning så länge du vill

  5

  Det finns ingen som kan tjata på dig för att du har valt kläder i en halvtimma eller sminkat dig i en halv evighet. Du kan ta prick halva dagen på att göra dig iordning, och den enda som kan tycka att det är för lång tid är du.

 6. Du kan hångla med vem du vill

  7

  Visst, det är mysigt att hångla med en partner man älskar. Men det är inte lika spännande som att hångla med snyggingen du precis raggat upp på klubben eller den där killen du alltid stöter på på hemmafester.

 7. Du har hela sängen för dig själv

  6

  Du behöver inte stå ut med att någon försöker sno täcket, att någon snarkar eller pratar i sömnen. Vill du ligga tvärs över sängen och ta upp precis all yta? Be your guest!

 8. Du behöver bara städa/diska/tvätta efter dig själv

  11

  Om man bor tillsammans med sin partner är det typ garanterat att man kommer bråka om vem som dammsög sist eller vems tur det är att hänga upp tvätten. När du är singel slipper du sådant och kan städa och diska precis när du känner för det, och det är bara din egen smuts som ska tas väck.

 9. Du kan äta vad och när du vill

  8

  Om du inte orkar laga mat och hellre äter mackor och te till middag är det helt okej. Och om du är sugen på middag halv tio på kvällen är det heller ingen som kan säga till dig att det är ”alldeles för sent att äta mat”.

 10. Du slipper dela på din plats i garderoben

  9

  Förklaring överflödig.

 11. Du kan kolla klart din Netflix-serie precis när du vill

  10

  Du behöver inte vänta på att någon ska komma hem från jobbet eller ska orka vara vaken för att kolla ett avsnitt till. Du är the queen of Netflix och kan styra över ditt eget serietittande!

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.