in

Exakt ALLT vi vet om nya Mean girls-filmen

mean girls netflix
Bildkälla: Mean Girls

Never stop trying to make fetch happen! Nu står det klart att det kommer en ny Mean girls-film, och den här gången blir det i form av en musikal. Här är allt vi vet! Mer

Mer Mean girls? Ja tack! Nu står det klart att den ikoniska filmen med Cady, Regina och resten av de älskade North Shore-studenterna ännu en gång kommer kunna ses på bio. Denna gången i form av en musikal. Efter Mean girls-succén skapade författaren Tina Fey och producenten Lorne Michaels en Broadway-musikal, inspirerad av filmen. Den visades på Broadway mellan 2018 och 2020 och nominerades till sammanlagt 11 Tony Awards. Det är alltså den uppsättningen som nu ska filmatiseras.

– Jag är väldigt exalterad över att ta tillbaka Mean Girls till bioduken, säger Tina Fey i ett uttalande, enligt Variety.

meangirls 1
Bildkälla: Mean Girls

Vilka skådespelare kommer vi se i den nya filmen?

I samma veva meddelar Tina Fey att hon återvänder till North Shore High, i rollen som Ms. Norbury. Dessutom kommer vi få återigen få se Tim Meadows i rollen som allas favoritrektor, Mr. Duvall. Under ett framträdande på Late Night med Seth Meyers skämtar Tina Fey om att hon, till skillnad från eleverna, inte är för gammal för att spela sina karaktär igen. Dessutom vet vi redan nu vem som kommer spela de ikoniska och älskvärda tonåringarna från originalfilmen från 2004. Se hela rollistan nedan!

Här är hela rollistan för Mean Girls: The musical

The Sex Lives of College Girls-skådisen Reneé Rapp kommer att spela rollen som Regina George. Spider Man-stjärnan Angourie Rice kommer att spela Cady Heron, Auli’i Cravalho kommer att spela Janis Ian, och Jaquel Spivey kommer att spela Damien Leigh. Christopher Briney ser vi i rollen som Aaron Samuels, Bebe Wood kommer att spela Gretchen Wieners och Avantika Vandanap kommer att spela Karen Smith. Men vem som kommer spela Cadys föräldrar eller Regina Georges ”coola mamma” vet vi inte ännu.

När har Mean Girls: The musical premiär?

Inspelningen av den nya filmen drar igång den 6 mars 2023. Paramount Pictures har ännu inte meddelat något exakt premiärdatum, men med tanke på produktionsschemat är det möjligt att filmen kommer i slutet av 2023 eller senast i början av 2024, enligt Bustle. Vi lovar att uppdatera er så fort vi vet mer!

Finns det en trailer?

Det har inte kommit ut någon trailer ännu. Så länge kan du fräscha upp minnet med den fantastiska trailern till originalfilmen.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.