in

10 tv-serier som kommer snart – och som vi längtar efter att se

serier dragare

Är du, precis som vi är, en serieälskare? Då gissar vi på att du i alla fall längtar lika mycket som vi gör till de här serierna drar igång igen. Vilken peppar ni mest för? Mer

 1. Girls

  Sista säsongen av Girls längtar vi så otroligt mycket till (men samtidigt inte eftersom att vi inte vill att det ska ta slut)! Vi har älskar att följa Hannah, Marnie, Jessa och Shoshanna, och kan knappt vänta på att få se hur det går för dem. Premiär 12 februari på HBO Nordic.

 2. Big Little Lies


  I nye serien Big Little Lies, baserad på den bästsäljande boken men samma namn, kommer vi få följa tre småbarnsmammor som på ytan lever det perfekta livet, men när ett mord sedan begås vänds allt upp och ner. Huvudrollerna spelas av Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Shailene Woodley – det kan ju inte bli annat än bra tänker vi. Även vår svenska stolthet Alexander Skarsgård har en stor roll, vilket såklart inte får oss att längta mindre. Premiär 19 februari på HBO Nordic.

 3. Fargo

  fargo

  Fargo har typ tagit världen med storm och i vår (ej bestämt datum än) kommer den tillbaka med sin tredje säsong, och vi har så många frågor! Vem kommer spela huvudrollen? Vem kommer dö nu? Vem kommer stå för de största intrigerna? Förhoppningsvis får vi åtminstone lite svar när trailern kommer.

 4. Skam

  Okej, Skam säsong 4 är ju såklart det vi väntar mest efter! Vem som blir huvudperson återstår fortfarande att se, men om oddsen har rätt är det coola Sana som vi får följa. Premiär på NRK i vår. Så länge tittar vi på den här trailern inför säsong 1 som vi helt missat!

 5. Farang

  farang

  I C Mores nya serie kommer vi få följa Rickard, spelad av Ola Rapace, som tvingas fly Sverige efter ett uppmärksammat bankrån och därmed överger han sin familj. Efter tio år vill dottern Thyra, spelad av Louise Nyvall, söka upp sin pappa. Rickard måste du välja mellan att avslöja vem han är och riskera sitt liv, eller förlora sin dotter på nytt. Låter sjukt spännande, eller hur? Serien har premiär i vår.

 6. This is us

  I nya serien This is us får vi följa flera personer som har en sak gemensamt, de fyller år på samma dag. I huvudrollerna ser vi bland annat Mandy Moore och Milo Ventimiglia (Jess i Gilmore Girls), och från vad vi kan se av trailern verkar serien mer än lovande. Premiär på TV3 19 januari.

 7. Twin Peaks

  twin peaks

  Detta känner vi kan bära eller brista lite grann. Twin Peaks var superpoppis när det sändes i början av 90-talet, men nu 26 år senare är det lite risky att dra igång en serie igen. Vi hoppas i alla fall på att det kommer bli en hit! Premiär på Showtime 21 maj.

 8. Time after time

  I nya serien Time after time får vi följa H.G. Wells (karaktären är baserad på den riktige H.G Wells som skrivit romanen Tidsmaskinen) som bygger en tidsmaskin. Under samma tid är också Jack the ripper i farten i London, samme Jack som också är Wells vän. När misstankarna börjar riktas mot Jack flyr han till nutidens Manhattan genom tidsmaskinen, och Wells följer efter honom i ett försök att stoppa honom. Premiär i vår.

 9. Riverdale

  Kan vi någonsin få nog av tonårsdrama? Svar nej! Baserat på seriekaraktären Archie utspelar sig tonårsdramat Riverdale i en småstad där vi får följa ett gäng teenagers. Mord, kärlek och tonårsproblem, kan inte bli bättre! Premiär på CW den 26 januari.

 10. Prison Break

  Vi var många som satt klistrade back in the days (ja, det var faktiskt åtta år sedan Prison Break slutade sändas!) för att följa dramat kring Lincoln Burrows och Michael Scofield. Och okej, att snyggingen Wentworth Miller var med bidrog också till att vi tittade. Nu är det alltså comeback för serien och vi håller tummarna för att det blir lika bra som vi minns den! Prison Break kommer sändas på TV 3 och har troligtvis premiär i vår.