in

Kris Jenner besöker en dollar store – och Ellen DeGeneres gör allt för att skämma ut henne

kris jenner ellen degeneres

Det här är det roligaste du kommer se på länge! Mer

Förra veckan gästades Ellen DeGeneres av ingen mindre än Kris Jenner. Kris är ju som vi alla vet the original momager.

Eftersom gravidryktena går kring döttrarna Kylie Jenner och Khloé Kardashian var Ellen snabb med att försöka luska ut om de var sanna eller inte. Men eftersom Kris Jenner är den momager hon är var hon snabb på att undvika frågan. Något Kris däremot ville diskutera var pengar!

Kardashian/Jenner-klanen signade nyligen ett nytt kontrakt för showen Keeping up with the Kardashians som innebär att vi kommer få följa familjen i minst fem år till. Hur mycket pengar de tjänar på det här? Nästan 1,3 miljarder (!) kronor.

Kris berättade att familjen själva bestämmer hur mycket var och en får, men att de alla brukar få ungefär lika mycket.

– Vi alla filmar mycket och jobbar hårt, och vi har skapat den här showen och varumärket det senaste decenniet… alla är glada, säger hon.

Sedan fick Kris göra det som flera andra kändisar fått göra hos Ellen tidigare. Nämligen gå någonstans med en hörsnäcka i örat och göra allt det Ellen säger att de ska. Megarika Kris fick åka till en Dollar Store och det är hur kul som helst. Ni måste bara titta.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss