in

Nu uppges Khloé Kardashian vara gravid – ”Är en underbar stund för henne”

khloe kardashian gravid

Efter att det uppgavs i helgen att systern Kylie Jenner är gravid ryktas det nu även att storasyster Khloé Kardashian är det. Mer

Enligt flera källor till People så uppges nu Khloé Kardashian vänta sitt första barn tillsammans med pojkvännen Tristan Thompson.

– Ja, Khloé och Tristan väntar barn och de är jätteglada. Detta var inte något de ville skynda på att berätta för världen, och det har bara varit under den senaste veckan eller så som de har känt sig bekväma med att berätta för deras närmaste, säger en källa.

Så nu verkar det alltså som om att tre Kardashian/Jenner-systrar väntar barn. Kim Kardashian och Kanye West uppges vänta sitt tredje barn i januari med hjälp av surrogat, Kylie Jenner och Travis Scott uppges vara gravida med sitt första barn, och nu uppges alltså Khloé och Tristan vara det med.

– Saker komplicerades lite med Kylies tillkännagivande eftersom de inte vill inkräkta på den stunden för henne, men nu har har det nått en punkt då Khloé inte öppet vill ljuga för folk, så att vara tyst kommer inte fungera länge, säger källan och fortsätter:

– Detta är en underbar stund för henne. Inte bara kommer hon bli mamma, hon kommer uppfostra ett barn med mannen hon verkligen älskar. Alla är lyckliga för deras skull.

Enligt en annan källa som ska vara nära familjen förväntas Khloé och Kylie ha nära due dates, ungefär i februari.

– Att bli gravida vid samma tidpunkt var helt oplanerat men de är verkligen glada för det, säger källan.

Nu får vi alltså bara vänta och se om detta blir bekräftat.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss