in

Kompisarna vädjar: Amy måste till rehab!

amy winehouse
Kompisarna vädjar: Amy måste till rehab!

Nu vädjar Amy Winehouse’s kompisar till Amy om att hon ska lägga in sig själv på rehab. Men stjärnan verkar göra allt annat än att lysssna…

Mer

Amy Winehouses vänner arrangerade en intervention (ett möte där anhöriga förklarar för en missbrukare att denna måste söka hjälp ASAP!) på en restaurang.
Men allt gick så fel det bara kunde.
–Amy kom till restaurangen 20.30 och satte sig ner med sina gamla kompisar. En av dem fyllde år så det började helt festligt. Men sedan beställde Amy en Vodka, en 7-Up och en flaska Champagne som hon satt och pimplade. Mat kom inte på fråga för den redan anorektiskt magra Winehouse, uppger en källa till The Sun.
Sedan ska ha sällskapet ha inlett en allvarlig diskussion som slutade med att Amy reste sig upp och gick.
Hack i häl hade hon två av sina tjejkompisar som gråtande försökte övertala henne att stanna. Enligt källor ska Amys kompisar har varit så pass oroliga och sagt saker som att de ”aldrig sett henne så illa däran” och att hon är en ”total katastrof”.
Dessutom har Amy ställt in en spelning på festivalen ”T in the park”. Anledningen? Utmattning, såklart. Kruxet är bara att senaste gången Amy ställde in en konsert på grund av utmattning satt hon istället på den lokade puben och söp. Tragiskt.