in

Kenza och Aleks har förlovat sig! Se frieriet här!

Kenza och Aleks har förlovat sig!
Linda Alfvegren

På Kenzas födelsedagsfest i lördags gick pojkvännen Aleks ner på knä, sa att han hade en fråga till Kenza och tog upp en smyckesask ur fickan. Grattis till förlovningen, Kenza och Aleks! Mer

I helgen hade Kenza Zouiten sin 25-årsfest med glammigt 70-talstema. Vad hon inte visste var att födelsedagsfesten även skulle bli en förlovningsfest! Så här såg det ut när Aleks Subosic friade till Kenza:

Kenza träffade kärleken Aleks för sju år sedan på ett event. På Instagram skriver Kenza:

”Den sötaste, roligaste och mest godhjärtade person som jag vet är nu min fästman. Jag visste dagen jag träffade honom för 7 år sedan att han var den jag ville att åldras med. Baby, jag älskar dig mer än ord kan förklara och jag är så stolt över att kalla dig min blivande make.”

När VeckoRevyn fotograferade och intervjuade Aleks och Kenza 2014 beskrev de sig som ett kärleksfullt par:
Kenza: Vi är väldigt kärleksfulla, nästan så att folk runt omkring kan tycka att vi är lite jobbiga.
Aleks: Va? Framför folk är vi väl inte så puttinuttigt kärleksfulla?
Kenza: Det är vi väl?
Aleks: Ja, okej, det kanske vi är…

Kenza och Aleks är förlovade
Bild på Kenza och Aleks när VeckoRevyn träffade paret 2014. Fotograf: Linda Alfvegren.

Kenza och Aleks är förlovade – såhär gick frieriet till

Idag har Kenza beskrivit förlovningen på sin blogg, hon skriver:

[adSpace placement=”auto”]

”Nu har jag hunnit landa i det hela och samlat mina känslor. 🙂 I lördags hade jag min stora 25-årsfest, alla mina vänner och min familj var på plats och mot slutet när Miriam Bryant precis uppträtt så tackar jag alla i mikrofonen.

Då kommer Aleks upp på scenen, tar tag i mikrofonen och säger att han vill säga några ord. Han plockar fram en svart liten ask ur fickan och säger att han har något han vill fråga mig. Sen går han ned på knä. Mannen i mitt liv. Klädd i uppknäppt paljettskjorta, vida byxor, galen frisyr och polisonger & mustasch som såg ut som jag vet inte vad. Och världens största leende. Han var vackrare än någonsin. Alla skriker, jag är i chock och när jag hör honom fråga “Vill du gifta dig med mig?” brister det och jag börjar gråta och vi kysser varandra och står och kramas och allt var bara helt underbart.

Sen var det så att vi båda var lite nervösa så när han ska trä på ringen (den vackraste ringen jag sett i hela mitt liv) på mitt finger så fumlar vi med fingrarna och…..tappar ringen! Bland all konfetti! Vi alla står på alla fyra och letar ett bra tag, jag ser hur Aleks svettas och ett tag där trodde vi att den var borta för alltid haha. Men sedan hittar vi den och han får på den på mitt finger och allt var PERFEKT. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv.

Aleksandar, det här är början på resten av vårt liv ihop och jag är så stolt över att kalla dig min blivande make. Jag älskar dig. <3″

Kenza är förlovad – här är förlovningsringen

På bloggen har hon även lagt upp två bilder på förlovningsringen:
Kenza är förlovad, här är ringen
Bildkälla: Kenza

Stort grattis Kenza och Aleks önskar vi på VeckoRevyn!