in ,

iPhone X kan sluta säljas snart – vill du ha en är det dags att slå till

5a68a8a874730 5a68a8a874780iphone x slutar sacc88ljas.jpg

Har du drömt om att ha en iPhone X i din ägo? Då kan det vara dags att slå till snart. Mer

Om du har suttit och väntat på att iPhone X ska bli billigare innan du köper den så är det dags att tänka om. Ryktet säger nämligen att den snart kan vara ett minne blott.

Enligt sajten Appleinsider har efterfrågan på telefonen varit för liten, vilket är en av anledningarna till att den kommer att skrotas i samband med att nya iPhones släpps i höst. Det skulle innebära att den som vill ha en iPhone X behöver införskaffa den senast i sommar.

I och med släppet av, vad Appleinsider tror, tre nya iPhones redan till hösten så kommer det vara alldeles för kostsamt för Apple att ha kvar iPhone X på marknaden.

Apple har alltid i samband med att de släppts nya modeller av iPhone sänkt priset på de gamla, och i fallet med iPhone X skapar det problem. Just nu pekar allt mot att Apple alltså ska släppa tre nya modeller, varav två ska vara ”premium”. Det skulle dock innebära att den ”vanliga” modellen skulle hamna alldeles för nära priset på iPhone X, även om den skulle prissänkas, detta eftersom den nya modellen som väntas släppas kommer ha en billigare skärm. Enligt Mashable skulle den nya telefonen till och med kunna bli billigare än iPhone X, vilket man inte tror Apple skulle göra.

Så, summan av kardemumman? Framtiden för iPhone X är osäker, så om du alltid drömt om den kan det vara dags att börja spara!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss