in

GVFÖ-Linnea talar ut efter avhoppet: ”Vissa saker kan man inte visa på tv”

Linnea i Gift vid första ögonkastet
Bildkälla: Gift vid första ögonkastet /SVT

Efter flera veckors tystnad bryter nu Linnea Alsberg och Jimmi Nordqvist tystnaden.
Mer

Ett förvirrande avslut och mängder av spekulationer, så kan man sammanfatta tittarnas uppfattning av Linnea Alsberg och Jimmi Nordqvists relation i Gift vid första ögonkastet. Linnea Alsberg bestämde sig i avsnitt åtta av årets säsong för att bryta med Jimmi, efter att något hänt. Linnea säger att hon blivit tagen på fast hon inte vill och att hon känt sig trängd.

Men vad var det egentligen som hände?

Sedan avsnittet sändes har både Linnea Alsberg och Jimmi Nordqvist lagt locket på. Men i en ny intervju med Aftonbladet berättar de tidigare GVFÖ-deltagarna nu om sina upplevelser. På frågan vad som hände som fick relationen att tvärvända svarar Linnea:

– Jag har inte riktigt brytt mig. Jag, SVT, Baluba, deltagarna och mina nära och kära vet vad som har hänt och därför bryr jag mig inte riktigt om vad alla skriverier och rykten säger. Vi vet sanningen och det är det viktigaste, svarar Linnea.

Jimmi säger:

– Det är självklart tråkigt när det blir så otroligt mycket ryktesspridning och på vissa ställen har det blivit en väldigt hård ton. Jag försöker se det ur ett större perspektiv. Bland det bästa med detta programmet är ju de samtal som dyker upp i tv-sofforna och fikarummen efter varje avsnitt. Jag tror de flesta av dessa samtal är både fina och nyanserade och jag ser ett jättestort värde i att de samtalen finns.

GVFÖ-Linnea: ”Vissa saker som jag har sagt hade jag önskat att det kom med”

Linnea Alsborg berättar i intervjun att hon överlag är nöjd med hur Gift vid första ögonkastet är klippt och hur parets relation framställdes, men vissa saker har hon synpunkter på.

– Vissa saker som hänt kan man inte ha med på tv och vissa saker som jag har sagt hade jag önskat att det kom med, säger Linnea.

När Aftonbladet ställer samma fråga till Jimmi avstår han från att svara.

Linnea och Jimmi har inte kontakt idag

Linnea Alsberg och Jimmi Nordqvist har inte kontakt idag. I ett mejl till Aftonbladet skriver Linnea att hon och Jimmi träffades två gånger utan kameror, då tillsammans med programmets sexologen Kalle Norwald.