in

Danny + Så mycket bättre = sant?

danny sacc8a mycket bacc88ttre

Idag började TV4 att släppa årets deltagare i succéprogrammet Så mycket bättre och vi har väldigt goda anledningar att tro att Danny Saucedo medverkar i år! Mer

Första namnet att släppas till årets Så mycket bättre var Jill Johnson. Det andra var Freddie Wadling och det var med videon här nedanför buzzet började – kaaan det vara Danny Saucedo som är det tredje namnet? ? Vad tror ni?

Dannys senaste album, som också var hans första på svenska, ”Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa” innehåller superhits som ”Brinner i bröstet”, ”Dör för dig” och ”Så som i himlen”, så nog finns det många hits för andra att ta sig an! Och vi är sååå peppade!

Och det händer mycket i Dannys liv nu! I lördags, direkt efter Melodifestivalen, blev det officiellt att han friat till sin kära Molly Sandén – och hon har sagt ja. Läs mer om det här! 

MollySanden
Danny och Molly. <3

Det går bra nu, Danny!

… Och vad är då Så mycket bättre?

  • Så mycket bättre är ett reality-TV-program på TV4.
  • Den första säsongen sändes i oktober 2010.
  • I programmet medverkar svenska artister som bor tillsammans på Gotland under åtta dagar. Varje artist har en egen dag tillägnad sig och under dagen ska de andra artisterna framföra egna versioner av artistens låtar.
  • Sex säsonger av Så mycket bättre har hittills producerats och idag började TV4 att släppa namnen på årets säsong som kommer att sändas i höst.
  • Förra året medverkade Lisa Nilsson, Miriam Bryant, Niklas Strömstedt, Andreas Kleerup, Jenny Berggren, Ison & Fille och Sven-Bertil Taube.

LÄS MER OM ”SÅ MYCKET BÄTTRE” PÅ VÅR SYSTERSAJT DAMERNAS VÄRLD:
Jill Johnson om kritiken: ”Det var som en baksmälla på succén”
Lisa Ekdahl: ”Att folk svälter medan vi äter känner jag speciellt för”

Kolla här, är det Danny Freddie gör en cover på?