in

Ben & Jerry’s släpper ny glass – innehåller rosa kolabitar

Kola, kex och vit choklad. Så smakar Ben & Jerry’s alla hjärtans dag-glass 2019. Mer

Oroar du dig för att bli besviken på alla hjärtans dag? Fear not! Likt de kvinnliga, hjärtekrossade huvudrollerna i romantiska komedier planerar vi att på alla hjärtans dag i år bänka oss i soffan framför en sorglig film, med en stor förpackning glass i famnen. Vem behöver kärlek när det nu lanseras Ben & Jerry’s-glass som är rosa och smakar kola och vit choklad?

Den nya glassen heter ”Love is…” och tillhör topping-kategorien hos glassjätten, det innebär att glassen har ett ätbart lock (under det riktiga locket) och i just det här fallet är det rosa. Glassen består av en kex-mitten, innehåller rosa bitar som smakar kola och själva glassen heter buttery brown sugar. Mmmm!

Skänker glass-pengar till flyktingar

I samband med att den nya glassmaken lanseras i Storbritannien kommer en del av intäkterna från försäljningen gå till flyktingorganisationen Refugee Action. Detta för att de sprider kärlek genom att välkomna flyktingar.

Svenska Ben & Jerrys har inte teamat upp med någon organisation ännu, men vi hoppas de gör det snart!

 Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!