in

Vad händer mellan Nicci Hernestig och Andreas Deak? Här är allt om dramat kring ex-paret

nicci hernestig andreas deak
Bildkälla: Instagram @niccihernestig / @andreasdeak

Vad pågår mellan det tidigare Love Island-paret Nicci Hernestig och Andreas Deak egentligen? Vi sammanfattar allt du vill veta om uppbrottet – och efterspelet. Mer

Nicci Hernestig och Andreas Deak blev ett par under inspelningen av Love Island i början av 2023. De föll snabbt för varandra och kärleken fortsatte spira även efter programmet. I juni berättade paret att de väntar sitt första barn tillsammans. I augusti meddelade de genom en gender reveal att det blir en flicka – men bara en månad senare kom beskedet att paret går skilda vägar.

Nicci Hernestig och Andreas Deak har gjort slut

Den 4 september publicerade de varsitt inlägg på Instagram, där de berättade att relationen har tagit slut. ”Ibland händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont”, skrev Nicci Hernestig då.

”Vi är långt ifrån ovänner men just nu kan vi inte vara tillsammans”, skrev Andreas Deak.

”Jag skulle aldrig lämna mitt barns pappa om inte anledningen var att jag MÅSTE”

Efter att uppbrottet hade offentliggjorts började följarna spekulera i vad den bakomliggande orsaken till att paret går skilda vägar är. I samma veva skrev Andreas Deak på sin Instagram-story att: ”Jag har inte varit otrogen så ni kan lägga ner spekulationerna”.

nicci hernestig och andreas deak
Bildkälla: Bloggbevaknings skärmavbild av @andreasdeak på Instagram

Under de senaste veckorna har Nicci Hernestig lagt upp tårfyllda bilder och videor, och Instagram-kontot Exonphspoilerse har lagt ut flera sms-konversationer som påstås vara skärmavbilder från ex-parets konversationer. Nicci Hernestig meddelade då sina följare att det är Andreas Deak som har delat deras privata konversationer. Samtidigt skrev hon att: ”Jag skulle aldrig lämna mitt barns pappa om inte anledningen var att jag MÅSTE.”

nicci hernestig och andread deak love island
Bildkälla: Skärmavbild @niccihernestig på Instagram

VeckoRevyn har sökt både Nicci Hernestig och Andreas Deak för kommentar utan resultat.

Ålder: Hur gammal är Nicci Hernestig?

Nicci Hernestig är född 7 juni 1999, och är därmed 24 år.

Är Nicci Hernestig med i Förrädarna?

Ja, hon deltar i TV4:s program Förrädarna som hade premiär den 2 september. I programmet får vi se flertal svenska profiler som har samlats på ett slott, där deras uppgift är att ta reda på vilka av de som är förrädare.

Vi har även sett henne i TV-programmet Trolljägarna på TV3, samt var hon med i säsong 18 av Paradise (tidigare Paradise Hotel).

förrädarna nicci hernestig ålder
Nicci Hernestig i Förrädarna. Fotograf: Jakob Dahlström / TV4

Hon är även gamer – vilka spel spelar hon?

Förutom att synas en hel del i TV är även Nicci Hernestig en gamer och har ett konto på Twitch där hon livestreamar sina spel. Ett av spelen hon kör är CSGO.