in

Då släpps Simone Rochas designsamarbete med H&M

simone rocha hm deisgner
Bild: Simone Rocha x H&M / Pressbild

Nu meddelar H&M att deras nästa designsamarbete blir med Simone Rocha. Här är en liten sneak peek på den kommande vårkollektionen! Mer

Tillhör du en av dem som brukar gå loss på att H&M:s designkollektioner? Nu meddelar modejätten att deras nästa stora samarbete görs tillsammans med den irländska modedesignern Simone Rocha. Kollektionen, som släpps till våren 2021, ser ut att innehålla en hel del kända Simone Rocha-element – med allt från pärldetaljer och kragar till rosetter och blommiga mönster. Tidigare har Simone Rocha främst designat damkläder, men i kollektionen för H&M hittar vi plagg för hela familjen. Färgtemat för vårkollektionen är rosa, rött, svart och krämfärgat.

– Jag är så glad att få jobba med H&M och den här mycket speciella kollektionen. Det är verkligen ett firande av mitt varumärkes signaturer och de influenser som har format mig. Som designer och som kund har jag varit ett sådant fan av samarbetskonceptet H&M skapat, berättar Simone Rocha i pressmeddelandet.

När släpps Simone Rocha x H&M?

Simone Rochas kollektion för H&M kommer att släppas den 11 mars i utvalda H&M-butiker och online. För dig som vill kolla in några favorit redan nu kommer här en liten smakprov!

Simone Rocha hm
Bild: Simone Rocha x H&M / Pressbild
simone rocha hm1
Bild: Simone Rocha x H&M / Pressbild
simone rocha hm2
Bild: Simone Rocha x H&M / Pressbild
simone rocha hm3
Bild: Simone Rocha x H&M / Pressbild


Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!