in

Nu har Simone Rochas designsamarbete med H&M släppts – här är våra favoriter

dragarbild hm kollektion
Bildkälla: H&M

Nu är H&M:s designsamarbete med Simone Rocha ute i butik och online. Här är våra favoriter i vårkollektionen! Mer

Tillhör du en av dem som brukar gå loss på att H&M:s designkollektioner? Tidigare i år meddelade modejätten att deras nästa stora samarbete skulle göras tillsammans med den irländska modedesignern Simone Rocha. Kollektionen innehåller en hel del kända Simone Rocha-element – med allt från pärldetaljer och kragar till rosetter och blommiga mönster. Tidigare har Simone Rocha främst designat damkläder, men i kollektionen för H&M hittar vi plagg för hela familjen.

– Jag är så glad att få jobba med H&M och den här mycket speciella kollektionen. Det är verkligen ett firande av mitt varumärkes signaturer och de influenser som har format mig. Som designer och som kund har jag varit ett sådant fan av samarbetskonceptet H&M skapat, berättar Simone Rocha i pressmeddelandet.

Efter flera månaders väntan har dagen äntligen kommit, och nu finns kollektionen i utvalda H&M-butiker och online. Färgtemat för vårkollektionen är rosa, rött, svart och aprikos. Här är redaktionens favoriter!

Mönstrad tylltopp med puffärm

tylltopp simone rocha hm

Vi älskar att puffärmen håller i sig! Den här aprikosfärgade tylltoppen knäpps med korsade sidenband i ryggen. Läs mer och köp här.

Klänning i tinselmönstrad tyll

hm samarbete klänning

Nej men hur fin var inte den här mönstrade klänningen i tyll? Dra på över din favvo-outfit och styla med ett par färgglada örhängen. Läs mer och köp här.

Blomformade örhängen i rött

hm örhängen vårkollektion

Styla tyllklänningen, eller vilket outfit som helst, med dessa blomformade örhängen som är dekorerade med glasstenar. Läs mer och köp här.

Kort paljettopp

hm glitter kollektion

Om du ska fira pandemins slut i en paljetttopp? Såklart du ska! Läs mer och köp här.

Handväska med stora rosetter

väska hm

Hur snygg var inte den här rosettväskan? Den har handsydda plaststenar. Läs mer och köp här.

Tyllblus med puffärm

tyllblus hm

Med det här plagget gör Simone Rocha klart för oss att en blus inte bara är en blus. Kolla bara på de handsydda plastapplikationerna. Läs mer och köp här.

Diadem med rosetter

diadem kollektion

Det här diademet i metall är dekorerat med handsydda glasstenar. Läs mer och köp här.

Rosa klänning i cloqué

hm klänning simone rocha

Som en rosa dröm är den här klänningen i cloqué och silke, med tre lager av volymgivande tyll. Hur fint att matcha med rött? Läs mer och köp här.

Vit klänning med broderie anglaise

klänning hm

Den här volymösa klänningen med puffärm känns så rätt i vår. Kolla bara de vackra detaljerna på sidan av kjolen! Läs mer och köp här.

Stor väska med rosett

hm kollektion väska

Matcha valfri klänning med en färgklick i form av den här rosa väskan med rosetter. Hur fint? Läs mer och köp här.

Vid klänning i tyll

tyllklänning simone rocha

Rött och rosa är en fantastisk kombination. Det ser vi i den här tyllklänningen med handsydda plastpärlor i rött. Läs mer och köp här.

Aprikosfärgad kjol

tyllkjol simone rocha

Tyll och volym hittar vi även i den här underbara kjolen i aprikos. Insidan är fodrad med mjukt satin. Läs mer och köp här.

Text: Frida Olheden och Cecilia Arvidsson