in

H&Ms nästa gästdesigner

hm
H&Ms nästa gästdesigner

Veckorevyn kan avslöja H&Ms nästa gästdesigner…

Mer

matt3 Sienna i Matthew Williamsons design.
Vill du ha liknande plagg i garderoben som Kate Moss, Sienna Miller och Jade Jagger? Boka 23 april nästa år i kalendern. Då släpps H&Ms nästa specialkollektion med gästdesignern Matthew Williamson. – Detta är ett storslaget samarbete för H&M, och det ligger helt i linje med vår idé om vårens och sommarens modebild, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M, i ett pressmeddelande.

Plagg för dig som vill synas

hmss En liten försmak på H&M-kollektionen.
Matthew Williamsons första kollektion släpptes 1997. Hans design är känt för sina lekfulla kulörer, bohochica stil och etniska influenser. – Matthew Williamson har en kreativitet och ett sätt att arbeta med mönster som han kombinerar på ett helt nytt sätt. På så vis skapas en toppmodern London-look. Plaggen är för den som vill sticka ut, men kläderna kan också bäras mer nonchalant och nedtonat – man kan verkligen skapa sin egen stil, säger Margareta van den Bosh.

Spana in s/s-kollektionen här!

Det här är inte kollektionen som går att köpa på H&M, utan Matthew Williamsons ”riktiga” kollektion och kan snarare ses som en fingervisning om hur kollektionen kan komma att se ut.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.