in

H&Ms nästa gästdesigner

H&Ms nästa gästdesigner

Veckorevyn kan avslöja H&Ms nästa gästdesigner…

Mer

Sienna i Matthew Williamsons design.

Vill du ha liknande plagg i garderoben som Kate Moss, Sienna Miller och Jade Jagger? Boka 23 april nästa år i kalendern. Då släpps H&Ms nästa specialkollektion med gästdesignern Matthew Williamson.
– Detta är ett storslaget samarbete för H&M, och det ligger helt i linje med vår idé om vårens och sommarens modebild, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M, i ett pressmeddelande.

Plagg för dig som vill synas

En liten försmak på H&M-kollektionen.

Matthew Williamsons första kollektion släpptes 1997. Hans design är känt för sina lekfulla kulörer, bohochica stil och etniska influenser.
– Matthew Williamson har en kreativitet och ett sätt att arbeta med mönster som han kombinerar på ett helt nytt sätt. På så vis skapas en toppmodern London-look. Plaggen är för den som vill sticka ut, men kläderna kan också bäras mer nonchalant och nedtonat – man kan verkligen skapa sin egen stil, säger Margareta van den Bosh.

Spana in s/s-kollektionen här!

Det här är inte kollektionen som går att köpa på H&M, utan Matthew Williamsons ”riktiga” kollektion och kan snarare ses som en fingervisning om hur kollektionen kan komma att se ut.Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!