in

H&Ms nästa gästdesigner

hm
H&Ms nästa gästdesigner

Veckorevyn kan avslöja H&Ms nästa gästdesigner…

Mer

matt3

Sienna i Matthew Williamsons design.

Vill du ha liknande plagg i garderoben som Kate Moss, Sienna Miller och Jade Jagger? Boka 23 april nästa år i kalendern. Då släpps H&Ms nästa specialkollektion med gästdesignern Matthew Williamson.
– Detta är ett storslaget samarbete för H&M, och det ligger helt i linje med vår idé om vårens och sommarens modebild, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M, i ett pressmeddelande.

Plagg för dig som vill synas

hmss

En liten försmak på H&M-kollektionen.

Matthew Williamsons första kollektion släpptes 1997. Hans design är känt för sina lekfulla kulörer, bohochica stil och etniska influenser.
– Matthew Williamson har en kreativitet och ett sätt att arbeta med mönster som han kombinerar på ett helt nytt sätt. På så vis skapas en toppmodern London-look. Plaggen är för den som vill sticka ut, men kläderna kan också bäras mer nonchalant och nedtonat – man kan verkligen skapa sin egen stil, säger Margareta van den Bosh.

Spana in s/s-kollektionen här!

Det här är inte kollektionen som går att köpa på H&M, utan Matthew Williamsons ”riktiga” kollektion och kan snarare ses som en fingervisning om hur kollektionen kan komma att se ut.