in

Fynda Chanel-väskor i Stockholm när Used By öppnar pop-up butik i NK Passagen

used by nk second hand 2

Nu kan du fynda väskor från Chanel, solglasögon från Celine, kläder från Saint Laurent och smycken från Hermès i Stockholm när Used By öppnar upp sin första pop-up butik någonsin. Mer

Fynda märkesvaror i Stockholm när Used By öppnar pop-up butik i NK Passagen! 

I maj och juni månad håller Used By dörrarna öppna till deras pop-up butik i Stockholm i NK Passagen och varorna de säljer andas lyx och kvalité. Varor från de stora internationella modehusen kommer finnas till försäljning och du kan även fynda från svenska favoriter så som Acne, Rodebjer, Dagmar och Filippa K. I butiken kan du fynda kläder, väskor, skor, inredning men även barnkläder. Allt på samma ställe! 

För fyra år sedan startade Elin Ryer företaget Used By med ambitionen att skapa Sveriges bästa e-handel för second hand. Idag har butiken över 17 000 säljare och 11 000 produkter på hemsidan. Elin har en bakgrund hos Svensk Tenn och Stockholms Auktionsverk så hållbarhet har hon arbetat med länge och det är ett ämne som ligger henne varmt om hjärtat.

– Tre barn och otaliga flyttar senare där jag både sålt och köpt på Blocket så hade jag tillsammans med mitt team en önskan om att skapa Sveriges bästa e-handel för secondhand. Något som dessutom ligger helt rätt i tiden då vi ser att stora kedjor tar in begagnade kläder och hållbarhetskollektioner skapas. Vi vill omfamna ett modernt, cirkulärt sätt att konsumera mode på. Att tillsammans med kända profiler och influencers inspirera fler till att köpa och sälja secondhand. Göra secondhand mode, säger Elin Ryer.

used by nk second hand

Butiken håller öppet i maj och juni månad i NK Passagen på Regeringsgatan 44. Har du inte vägarna förbi Stockholm så kan du fynda riktiga guldkorn på hemsidan, och dessutom vara sparsam mot miljön!

Skribent: Sarah Mårtensson