in

Grymmaste guiden: 3 olika typer av lockar med locktång

helen lockar 3 satt

Att locka håret är inte alltid lika självklart som det kan se ut. Brända fingertoppar (och pannor!) och stela dock-lockar snarare än drömmiga vågor, känner du igen dig? Då ska du spana in Beauty-Helens grymma guide till tre olika sorters lockar. Mer

Vad hade vi gjort utan vår beautybloggare Helen? Inte bara är hon grym på contouring, eyeliner, ögonbryn och att veta exakt var man ska lägga rouge, hon är också grym på hårstyling. I den här videon visar hon till exempel hur du lyckas med tre olika typer av lockar.

I klippet tipsar Helen om allt från värmeskydd, till hur du ska hålla din locktång när du arbetar (nej, det är tydligen inte bara att snurra håret runt den brännheta pinnen), till hur till sist får till det önskade slutresultatet genom att borsta eller separera lockarna med fingrarna.

Läs också: Så får du ditt hår att växa fortare

Vare sig du är sugen på tillrättalagda korkskruvar, Victoria’s Secret-svall eller lösa bohemlockar så ska du spana in det här klippet:

Inte helt tänd på värme i ditt hår? Lugn, det finns andra beprövade metoder för lockar som inte innebär någon värme alls, som mer eller mindre sköter sig självt (medan du sover) och inte sliter ett dugg på håret. Ett elastiskt hårband och en natts sömn är allt som behövs för att lyckas med ”Friar Tuck-metoden”.

Så lite tid så mycket att testa… 😉