in

Veckans horoskop: 9-15 september

veckans horoskop för alla stjärntecken

September går fram i rask fart, och mot slutet av veckan nalkas en fullmåne. Vad betyder det för dig? Veckans horoskop har svaren. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Blir du arg – gå och boxas.
 • Oxen: Frågor om vänskap står i fokus.
 • Tvillingarna: För att uppnå dina drömmar måste du jobba lite för dem också.
 • Kräftan: Du behöver kanske sätta dig in lite mer i frågor om politik eller liknande.
 • Lejonet: Ibland får man faktiskt unna sig att släppa taget.
 • Jungfrun: Mer tid på nära och kära, mindre tid på jobb.
 • Vågen: Ta tjuren vid hornen och ta till lösningar på dina problem.
 • Skorpionen: Carpe diem!
 • Skytten: Dissa en utekväll och häng med dina föräldrar.
 • Stenbock: Du är en utebliven emoji ifrån att bli unfriendad.
 • Vattuman: Du kan inte skylla ditt impulsiva shoppande på din psykiska ohälsa.
 • Fiskarna: Var så snäll mot dig själv som du är mot andra.

Nu kan du få ditt horoskop från VeckoRevyn direkt i Google Home – så här gör du!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4 

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med en blandad kompott känslor. Du ser ut att vara lite extra on-edge, och kanske är det bra för dig att ta lite tid att varva ner och vara ifred. Under veckan kommer din mentala och fysiska hälsa vara i fokus, och som vi alla vet går de hand i hand. Ta en promenad för att reda ut lite känslor och ta ut aggressioner genom fysisk ansträngning. Annars finns en stor risk denna vecka att du impulsivt skäller ut någon för att du råkat bubbla över.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med förändring. Det kan vara så att du just nu befinner dig i ett umgänge som på något sätt är lite instabilt, och veckan ger dig möjligheten att utmana det. Umgås du med personer för att du vill, eller för att du känner att du måste? Har ni roligt tillsammans, och ger du dina vänner den uppmärksamhet de egentligen förtjänar? Försök jobba lite på att hitta svaren på dessa frågor, för annars finns en risk för konflikter och ångest.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu kan saker skakas om rejält. Under veckan kommer du behöva ställa dig själv de stora frågorna, de riktigt stora frågorna. Vart vill du komma i ditt liv, och vad gör du för att ta dig dit? Du är kanske den som ofta imponerar med kvicktänkta svar på tal och smarta spaningar, men du är djupare än så. Problemet är väl mest att du kanske måste jobba lite för att få det du vill, och den här veckan är det dags. Saker är faktiskt inte gratis och du kommer inte få glida på en räkmacka hela livet.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, din vecka ser ut att vara världsomvälvande. Okej kanske inte helt, men nästan. Det kan vara så att du börjar tvivla på tidigare övertygelser i sakfrågor och ifrågasätter vad du egentligen står för. Är du nöjd med din positionering inom större frågor, är du tillräckligt insatt? Det är frågorna du bör ställa dig själv under veckan.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, ibland är det svårast att vara ärliga mot oss själva. Under veckan kan gamla problem hamna åter på agendan, och du är väl heller inte den första att släppa taget om saker. Men ibland måste vi bara erkänna att allt inte är värt att kämpa för och att broar ibland måste brännas! Försök vara ärlig nu, finns det någon intim relation som tynger ner dig? Är det värt all energi som går in i att släta över saker och kämpa?

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu får du sakta ned lite. Under veckan är det viktigt att du lägger jobb åt sidan för att tillbringa så mycket tid som möjligt med dina nära. Du tenderar ju att ta på dig lite väl mycket ibland, och det går lätt ut över dina relationer. Om du har en romans på gång så är veckan kanske inte optimalt tillfälle att säga de tre orden eller försöka initiera ett mer seriöst förhållande. Gå inte för snabbt fram just nu. Det får vänta.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, den här veckan kommer allt upp till ytan. Det kommer bli tydligt om något inte fungerar på jobbet eller i din livsstil och det är dags att sluta blunda för saker som känns obekväma. Om du gång på gång blir för full och vaknar upp dagen efter med en bakisångest från helvetet, ja då kanske du ska lägga alkoholen på hyllan för en vit månad. En kollega som är otrevlig och pikar dig i onödan? Ja, men då kanske du ska försöka hantera det problemet. Lite på de vägarna kommer veckan att utspelas.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det är dags att reflektera lite över huruvida du tar saker – som de kommer eller lite väl seriöst? Du kan ju aldrig släppa något och så, ja det vet vi, men kan du börja slappna av lite ändå? Under kommande vecka finns tendenser att relationer intensifieras och att du går igenom saker som inte direkt hör till det vanliga för dig. Så passa på att skaffa en lite mer “carpe diem” inställning till livet, innan du får reda på att din crush “inte är intresserad av något seriöst”. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan bär det av hemåt. Nu är det dags att ringa den där släktingen du försummat, och tillbringa lite extra tid med familjen om du inte gjort det på senaste. Det har varit ganska hektiskt på senaste, och nu är det en perfekt tid att vila lite och investera i din trygghet. Sluta med att flänga runt med tjugotusen saker inplanerade, ditt psyke tål faktiskt inte allt du utsätter det för! Dags att söka trygghet och vila.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, den här veckan kan missförstånd lätt uppstå. Något vi nu ska rikta fokus mot är tonen, i sms och på sociala medier. Är du kanske lite väl hård mot dina vänner ibland, borde du börja med gulligare emojis i dina sms? Eller är det kanske så att du delar med dig av lite mycket på story, vilket leder till att någon känner sig utanför när du har livets utekväll? Var extra snäll i veckan och tänk på tonen för att undgå missförstånd i kommunikation.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, den här veckan kommer du behöva skärpa dig lite. Det kanske är en lite tuff period just nu med mycket små konflikter och en del ångest, men bara för det betyder det inte att du får söka lyckan genom materiella saker som nya silversmycken och dyra drinkar. Se upp för impulsköp, och kom ihåg att alkohol slukar mycket pengar.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu skingras molnen på din himmel. På senaste tiden har kanske en del av din tid och energi gåt mycket åt andra, men veckan kommer med mycket insikt och fokus på dig dig dig. Du kommer märka att du ser saker i ett annat ljus nu, saker som inte riktigt fungerar blir uppenbara och svåra val känns lättare att ta. Det kan vara så att du blir extra självkritisk, speciellt gentemot din arbetsprestation och kropp. Var inte så hård mot dig själv!