in

Nu kan du få ditt horoskop från VeckoRevyn direkt i Google Home

google home horoskop veckorevyn
Irena Pozar, chefredaktör VeckoRevyn och Carl Grape, CTO.

VeckoRevyn blir Sveriges första livsstilsmagasin att lansera en röstassistent för Google Home – och från och med nu kan du få veta allt om din vecka genom att prata med VeckoRevyns astrolog – direkt i din Google Home!
Mer

Användarna kan nu be sin Google Home att prata med VeckoRevyn, för att få en egen session med sajtens astrolog. 

Röstassistenten är byggd inhouse och använder AI-teknik, mer specifikt machine learning, för att bli bättre på att förstå användarnas önskemål. 

VeckoRevyn har under året genomgått en stor förändring, då chefredaktören Irena Pozar tog över driften av varumärket i eget bolag. Sen dess har det hänt mycket. Den gamla pappersprodukten har slopats till förmån för en helt nybyggd digital produkt, och livsstilsbevakningen har breddats med flera tunga journalistiska gräv som fått stort genomslag.

– Målgruppen unga kvinnor är otroligt snabbrörlig, trendkänslig och ställer höga krav. Det gör att VeckoRevyn ständigt måste vara på tårna, testa nya saker och vara snabba, både när det gäller innehåll men också hur vi presenterar innehållet, säger VeckoRevyns chefredaktör Irena Pozar.

Vid sidan av politik, feminism och mode så är horoskop är ett populärt ämne bland många av VeckoRevyns användare, och det passade därför bra som ett första steg ut i Google Home-världen. 

Det finns även planer på att bygga ut funktionaliteten för produkten framöver.

– Vi såg det här som en chans att ta täten inom ett medieformat som kommer att vara standard om inte alltför lång tid, säger Carl Grape, CTO.

Vill du också testa? Säg “Hej Google, prata med VeckoRevyns horoskop” till din Google-enhet. Utöver Google Home fungerar den med alla enheter som använder sig av Googles röstassistent – till exempel iPhone, om Googles app finns installerad.

Kontakt:
Irena Pozar – Chefredaktör & VD
Carl Grape – Chief Technical Officer
Ladda hem högupplöst pressbild