in

Veckans horoskop: 5 – 11 augusti

alicia steels mrB45cHDsrM unsplash

Någon kanske kommer behöva tänka över saker gällande sex och intimitet, medan någon annan ska köpa en ny bh. Veckans horoskop är här för dig som vill veta hur augusti ska fortsätta. Mer

Pssst…här kan du läsa ditt kärlekshoroskop för hela augusti.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, vi fortsätter på samma glada bana. Du har blivit Sveriges största optimist, och inget, och då menar jag absolut inget, kan rucka på din nyfunna positiva livsåskådning. Din cykel blir stulen och mobilskärmen spräcks? Underbart. Vattenläcka i källarförrådet? Ljuvligt. Fortsätt så, din ökade tolerans för omvärlden och dess skeenden är ett riktigt ess i rockärmen. Under veckan kommer små problem vara nästintill icke-existerande, och du handskas väl med lite större problem.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer kanske bli lite bråkig. Det kan vara så att frågor kring sex och intimitet berörs eller bara att dina tankar svävar åt det hållet. Kom ihåg att vara noga med att ventilera ordentligt, även sådant som kan upplevas genant att tala om. Finns det något i ditt sexliv som du behöver rannsaka eller jobba på? En diskussion med din partner (om en sådan finns) kommer gå bra, men kom ihåg att se saker från fler perspektiv under veckan.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, under kommande vecka har du många fina stunder att se fram emot. Det kan vara så att du är i en period just nu där du helst umgås lite en och en med folk. Det kan bli mycket kärlek, inte bara romantisk utan att du nästan känner dig kompis-kär i någon fin vän. Ta vara på stunder och gör tid för folk i ditt hektiska schema, för ibland kan det vara svårt för folk att uppfatta vilken plats de egentligen har i ditt liv. Få någon att känna sig speciell genom en kompis-dejt under veckan.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, vi tar veckan ett dag i taget. Under veckan är det viktigt att du håller igång med saker, samtidigt som det inte får bli för mycket. Augusti är ju allmänt en hektisk månad där det kan vara mycket som ska komma igång, men stressa inte. Om du bara pallar skicka ett mail och svara på ett halvt sms en dag? Helt okej. Du behöver inte vara tillgänglig för alla hela tiden, ta dig själv och din hälsa i första hand.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan är det dags att våga. Du är vanligtvis inte rädd för att ta djärva beslut, men förändring kan ibland skrämma dig lite. Under veckan kommer det vara perfekt att utmana dig själv med något annorlunda! Om du länge funderat på att söka dig till en ny arbetsplats, eller kika på en ny bostad så är tiden inne! Tillochmed en förändring som att byta ut din foundation eller standard bh kan pigga upp lite.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu är det dags för dig att organisera lite. Och nej, vi pratar inte om dina vanliga listor över saker som ska köpas eller göras under veckan, utan en organisering för din mentala hälsa. Under veckan kan det passa bra att försöka ge lite tanketid åt vad som gör dig lycklig, vad som stressar upp dig och vad som tynger dig. Försök göra någon slags lista, med åtgärder också. Det kan vara enklare nu än till hösten.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan kommer dina kontakter betyda allt. Att charma folk är din specialité, och under veckan kommer just den egenskapen att komma väl till pass. Att vara lite extra gullig mot en kollega eller någon annan av betydelsefull status kommer att öppna dörrar för dig. Om du funderat på att boka en resa är det en bra tid nu, speciellt om det rör sig om något kort som en weekend.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan kommer med en boost till självförtroendet! Det kan vara så att någon på din arbetsplats visar lite extra uppskattning, eller att du presterar extra bra på jobbet. Veckan handlar mycket om hur du värderar saker, så alltså pengar men även dig själv. Det är en perfekt tid att spendera lite på något för dig själv, bara för att unna dig lite. Det behöver inte vara en helt ny hudvårdsrutin, det kan räcka med en sheetmask eller godis.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, veckan ser riktigt bra ut. Det kan bli en del umgänge med vänner, och du kanske känner dig extra generös och bjuder på en runda. Allt känns lite extra roligt just nu, och du har ett väldigt bra flow. Om du funderat på att ta ett riskfyllt beslut eller liknande är tiden inne, du har nämligen turen på din sida under veckan.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan är startskottet på en hälsosam tid för dig. Det är tid att bryta ohälsosamma mönster och tankebanor, säga hejdå till negativa tendenser. Det är klart att du inte måste vara på topp eller superpositiv, men den här veckan kommer till stor del handla om att våga deala med tunga saker och hitta smarta hanterings-mekanismer. Lycka till, du har det här!


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, månaden fortsätter i din favör. Under veckan kommer vänner spela stor roll, någon kommer kanske med lite extra support, även när du inte vill öppna upp dig om exakt vad som skaver. Du kommer känna dig extra stärkt av de du har närmst dig och chanserna att du träffar någon ny eller binder starkare band med en gammal vän är höga.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan har du stora möjligheter att avancera på jobbet. Om du är nära en förhandling inför hösten så ligger oddsen på din sida, en löneförhöjning är kanske inte särskilt långt bort. Nu när hösten närmar sig med stormsteg och vardagslivet är påväg tillbaka kan det vara värt att lägga en tanke på hur du presenterar dig utåt. Är du nöjd med hur du framställer dig? Finns det något att ändra? Det är veckans tankar.