in

Månadens kärlekshoroskop: augusti

everton vila AsahNlC0VhQ unsplash 1

Sommaren går mot sitt slut, men blir inte mindre het för det. Kärlekshoroskopet är här med info om vems relation som tas till en ny nivå, och vem som ska fortsätta flörta runt! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, augusti är fullständigt redo att tackla dig med förbehållslös kärlek och passion. Månaden är bokstavligen till för att du ska få ha så kul som möjligt och tvinga ut alla dina vänner på ett dansgolv tills gryning, utforska nya delar av stan och köra slut på dina batterier tills du bara inte orkar mer och får ett breakdown! Månaden är även optimal för att starta nya projekt, speciellt åt de kreativa hållet. Jobbar du inom media, design eller liknande är chanserna stora att du briljerar på jobbet. Och för er hobbykreatörer blir augusti makalöst inspirerande. Kärleken? Den kommer. Augusti innehar potential till att bli en av årets bästa månader rent flörtmässigt, så passa på och njut! Din attraktionskraft slår i taket och ingen kan motstå dig. Och bara så du vet, man måste inte intressera sig enbart för personer som spelar hard to get. Ett tips bara. För er vädurar i förhållanden blir augusti precis så ljuv som för en singel. Passa på att göra något nytt, lekfullt, med din partner. Bjud ut hen på en spontanmiddag, testa något nytt i sängen. Romansen är allt annat än död.

Kärleksdag: 5 augusti


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, månaden utspelar sig till stor del i hemmet för dig. Och hem behöver nödvändigtvis inte betyda släkt eller familj, utan den plats och de människor du själv definierar som “hem”. Det kan innebära vissa förändringar, och känner vi dig rätt så kan pengar spenderas på en ny lampa eller någon matta som du bara måste ha. Månaden kommer med en chans att definiera ett förhållande som kanske varit svajigt, ska ni flytta ihop, bli tillsammans, skaffa barn eller göra slut? Om du är tydlig med vad du vill och samtidigt lyckas (mot alla odds) vara flexibel, ska du se att det mesta löser sig. Efter mitten av månaden kan nya personer, eller tillochmed relationer, träda in i ditt liv. Det är den bästa tiden för romans och flört, så sikta på en sensommar dejt och sug ut det sista av en rökfri uteservering. För er oxar i förhållanden finns det två uppgifter; håll i plånboken och skratta mer. Visa upp en spontanare sida för din partner, så kan saker hettas upp. Och med spontan sida så menas inte impulsivt inköpta gåvor, eller allmänt materiella ting. 

Kärleksdag: 7 augusti


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, det är faktiskt inte ditt fel att juli blev som den blev, så att säga. Men augusti är här med ny energi, och du är i ditt esse. Vi kommer hitta dig vid ett bord fullt av vänner som knappt kan tro sina öron när du berättar allt skvaller de missat, för ja, du kan ju knappast hjälpa att du vet allt. För er skrivande tvillingar är augusti primetime, fortsätta blogga, anteckna och publicera. Dina texter kanske aldrig blir så bra som nu. Och sommaren är inte över! Passa på att planera in en weekend, korta resor gör sig bra för dig nu. Du är charmigare än någonsin, och otroligt flörtig. Det finns bra möjligheter för nya relationer och möten, och ännu bättre är att de relationer som kommer med sommaren faktiskt har stora chanser att stanna! En stadig relation må vara din största skräck, men om du nu skulle våga så finns möjligheten. För er tvillingar i förhållanden kan augusti komma med förändringar på boendefronten. Kanske sker en renovering, en ihopflytt eller så trivs du bara allmänt bra i hemmet. Positivt är det iallafall. 

Kärleksdag: 10 augusti


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under kommande månad kommer en del fokus ligga på din ekonomi, kanske lurar ett nytt jobb eller en löneförhöjning runt hörnet? Passa på att lägga fokus på större beslut och pappersarbete nu, det är nämligen en gynnsam tid för det. Augusti handlar om att försöka reflektera lite över vad som är viktigt för dig i dina relationer, och hur du bäst ska förmedla det. Saker som tidigare varit svåra att prata om, eller ens beskriva, kommer nu kännas lättare. Du har ju en tendens att rygga undan när du konfronteras med problem inom relationer, men nu kommer du ha styrka till att möta dom. Ditt självförtroende får en boost och du kommer vara mer än redo för att ge dig ut och flörta lite. Och om redan har någon på kroken ser det ut som att saker är redo att bli lite mer seriösa. För er kräftor i förhållanden handlar månaden om att tala klarspråk med din partner. Om du länge stört dig på att hen smaskar eller alltid har fötterna på soffbordet så är tiden kommen för dig att vädra din klagan. 

Kärleksdag: 26 augusti


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-22/8

Grattis lejon! Och gott nytt år. Det är nämligen ditt nya år nu, som symboliserar en ny start i allt du tar dig för. Månaden kommer med ny energi, det är din säsong och det finns absolut ingenting som håller dig tillbaka. Har du funderat på att göra någon storslagen förändring i ditt liv på senaste så är det nu du skrider till verket. Möjligheterna är oändliga, byt jobb om du vill, eller varför inte karriär? Börja plugga, bli vegan eller nykterist. Du har all kraft till att orka nu. Och kärleksfronten, den är inte helt händelselös den heller. Under augusti riktas alla blickar mot dig, du fullkomligt lyser. Du är i ditt bästa flört-mode, så att ragga upp en två eller fyra personer borde inte vara ett problem. Du kanske inte är helt ovan vid att ta första steget, och fortsätt så! Det kan finnas en person som du tidigare sett med andra ögon, som du nu ser i nytt ljus. Den här månaden lämnar vi inget osagt, så finns det något du vill få ut, bara säg det! För er lejon med partner ser månaden bra ut. Förhållandet får ny glöd och du kanske tillochmed blir lite nykär. Försök dock se över balansen i förhållandet. Om du får likea ditt ex bilder så får din partner likea sitt ex bilder, och så vidare. 

Kärleksdag: 14 augusti


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 23/8-22/9

Kära jungfru, månaden börjar lite tyngre. Det kanske finns en del saker som har tagit upp lite extra energi och tankekraft på senaste, men nu är det dags att släppa dom. Om du känner att du verkligen försökt och försökt, utan att se resultat så kanske det innebär att vissa situationer eller tillochmed personer behöver släppas. Att gå vidare från något är inte det enklaste, men om det är någon som klarar det så är det du. Försök vila ut ordentligt, du får under absolut inga omständigheter slarva med sömnen nu. För efter lite mer än halva månaden så är det nämligen dags för din tid! Du kommer märka att saker klarnar upp lite, och att det finns energi och tid för kärlek och flört då. Men bara om du kan släppa lite på tidigare relationer eller problem. Det ser även ut att finnas stor potential för förändringar på jobbfronten, så våga ta lite risker där. För er jungfruar i relationer handlar månaden mycket om att kommunicera ordentligt med din partner. Var tydlig med vad du känner och hur du mår, din käresta kan inte läsa tankar. 

Kärleksdag: 30 augusti


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, augusti kommer som en räddning. Måhända att juli var någorlunda tung, men nu är det nya tider. Du får mycket energi till nya projekt, och du kan se fram emot ett uppsving i kreativiteten. Speciellt för er vågar som jobbar kreativt, så är augusti en perfekt månad för att starta nya projket. Socialt sett så kommer vänskaper blomma, du upptäcker att grupp-umgänge är din nya grej och vill helst umgås med fem personer samtidigt. Det finns även en möjlighet att en ny relation träder in i ditt liv, romantisk eller platonisk. Månaden öppnar upp för mycket flörtmöjligheter, och snabba romanser. Du kommer få jobba lite extra för att få någons uppmärksamhet, men när du väl får den är det värt det. Sen att den kanske inte håller in i hösten är en grej, men vafan. Det kallas väl sommarfling av en anledning. För er vågar i relationer så kan det vara en bra tid att försöka göra något annorlunda och nytt med er partner. Bjud ut hen på en lite alternativ dejt, se om det finns något gemensamt intresse att utforska tillsammans. 

Kärleksdag: 19 Augusti


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, månaden handlar till stor del om dina aspirationer och drömmar. Var inte rädd för att ta för dig nu kära du, några djärva drag på arbetsfronten kan leda till stora belöningar. Och suktar du möjligtvis efter förändring så ligger den inte långt bort heller. Skicka ut ditt cv, testa nya marker. Månaden handlar om aspirationer och drömmar som sagt, men även till stor del om passion. Du kommer märka att det ligger en spänning i luften, och du som faktiskt är den mest passionerade av de alla borde kunna använda den här energin till din fördel. Lika het som en sensommardag kan vara kommer du bli, så njut av uppmärksamheten du får. Chanserna är stora att du kommer träffa nya människor, så passa på att flörta lite extra så får du väl någon på fall med din nästintill påträngande attraktionskraft. För er skorpioner i relationer så är månadens tips definitivt att visa upp er kärlek lite extra. Ja, det finns verkligen en maxgräns för bilder som man får lägga ut på sin partner, men är den gränsen verkligen nådd? Visa hur du uppskattar din kära genom att visa upp hen lite extra inför andra. 

Kärleksdag: 21 augusti


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, har din sommar hittills varit ovanligt intensiv men samtidigt ändlöst rastlös? Den kommer i alla fall fortsätta vara det, eller bli det en tid framöver om så nu inte var fallet. I augusti är det dags för dig att dedikera lite tid till att grotta ner dig i någon ny hobby och bredda dina vyer. Utveckla dina kunskaper, lär dig något nytt. Vilket du är fantastiskt duktig på, så det borde knappast vara ett problem. Kärleken, den hittar du på de mest oväntade platser. Börjar du på en ny arbetsplats eller utbildning är sannolikheten stor att någon där kommer fånga din uppmärksamhet. I augusti ska vi även fokusera på att stärka banden inom relationer. Tid finns, för fina och kanske lite djupare konversationer med en nyförelskelse eller bara en god vän. Månaden är dock en sann dubbelnatur, och i anda med dig en lekfull och passionerad månad, upplagd för engångsligg, fruktiga drinkar och bakisångest. För er skyttar i förhållanden kan det vara en bra tid att planera in en resa med en käresta. Den behöver inte äga rum nu, men bara själva tanken på att något ska hända i en gemensam framtid kan få det att flyga gnistor. 

Kärleksdag: 9 Augusti


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, du kanske tror att det är dags för stjärnorna att låta dig vila nu efter juli månad, men ack nej. Ett skepp kommer nämligen lastat med augusti, bortträngda känslor och intesitet. Precis när du trodde att du var över det där exet så dyker hen upp i ditt flöde igen. Precis när du trodde att din kollega som du haft en dispyt med skulle ta det lugnt, så visar det sig att hen har fått reda på allt ont du sagt om hen. Och så vidare. Nja, inte riktigt så hemskt blir det, men intensivt får du räkna med att det blir. Det har dock en positiv sida, det ser faktiskt riktigt lovande ut för ditt sexliv. Finns möjligheter för en ny sexpartner, eller att du återgår till ett gammalt ligg. Den här månaden är riktigt bra för dig som vill börja anteckna mer. Det kommer hjälpa dig i arbetet med att processa saker, och kan ge lite välbehövt perspektiv. För er stenbockar i relationer är kommunikation, som vanligt, a och o. Klarspråk är ordet, var aktsam med lögner. Men! Somsagt blir sexlivet ljuvligt så det har ni att se fram emot. 

Kärleksdag: 13 augusti


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, vilken mysig månad du har framför dig! Den här månaden är faktiskt perfekt för allt som kärlek och romans heter. Du attraherar kanske en eller två beundrare, får äntligen lite uppmärksamhet som du så längtat efter att få, från någon speciell. Alla relationer får allmänt en boost denna månad, och nu är det ultimat för att gå på lite dejter. Både med nån heting men även med kompisar. Njut av att hänga lite en och en med folk, även om du i grund och botten kanske är en gruppmänniska. Ta med en bästis på picknick, ha en riktig rövarkväll med en annan, bjut ut din crush. Allt flyter på perfekt, och finns det gamla konflikter i en relation så är lösningen ett stenkast bort. För er vattumän i förhållanden så kanske augusti blir årets hetaste månad. Det kommer kanske kännas lite extra flörtigt mellan dig och din kära, pirret i magen är tillbaka och det gör ju inget att hen är dålig på att stänga skåpsluckor. Lägg ordentligt med fokus på din relation den här månaden, det kommer faktiskt bara vara en ren njut. 

Kärleksdag: alla dagar. Men ok mest 14 augusti


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, för dig är det dags att komma tillbaka till vardag och rutiner. Nej, inte din favoritsak. Men man kan inte leva i en hängmatta hur väl du nu än önskar att så var. Nej, nu är det dags att lägga lite energi åt att skaffa en ny almenacka, köpa ett klippkort på simhallen och ringa terapeuten. Kanske dags att sluta röka? Ny hårfärg? Det behöver du väl knappaste en månad om året till, men ändå. Det kan vara så att du upptäcker att det blir lite problem med sömnen nu i augusti, och du drömmer ännu mer än vanligt. Kärleken, den gör sig bäst i början av månaden. Passa på att gå på en date, om än bara för skojs skull innan allvaret till hösten börjar. Det kan vara så att månaden utöver det blir lite torftig på den fronten annars, men det är ju bara för att lämna rum och tid åt dig att jobba på dig själv. Som är så kul. Fiskar i relationer, ni får gärna ägna er åt att skapa lite extra tid åt er kärlek. När man är så uppe och svävar i det blå som ni, så kan det ibland gå obemärkt förbi att ens partner längtar efter att spendera tid tillsammans, eller känner sig lite bortglömd. 

Kärleksdag: 18 augusti