in

Veckans horoskop: 30 september – 6 oktober

Veckans horoskop
Foto: Kevin Laminto / Unsplash

Oktober är på ingång och veckan kommer med ett skifte i allt vad kommunikation, planering och intellekt heter. Ett tecken ska fokusera mer på det stora hela, någon annan ska rensa ut lite i sitt rum och en tredje kommer gå på en klockren date. Ta reda på vad som händer i stjärnorna denna vecka just för dig, läs veckans horoskop. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Försök att inte övertänka andra människors ord eller handlingar.
 • Oxen: Bjud ut en kompis på middag, och låt hen bestämma vart ni ska gå.
 • Tvillingarna: Det är dags för lite höststädning!
 • Kräfta: Du blir lite extra flörtig, och humor tar dig långt.
 • Lejon: Du blir mer skärpt och fokuserad.
 • Jungfrun: Planera in allt i en kalender och akta dig för dubbelbokningar.
 • Vågen: Det är slut med impulsköp, sälj av saker på loppis.
 • Skorpionen: What do you want? Gör din röst hörd!
 • Skytten: Var försiktig med hemligheter och lögner.
 • Stenbocken: Våga lyssna och lita på andra.
 • Vattumannen: Du är en stjärna på jobbet!
 • Fiskarna: Försök att komma i tid till saker.

Läs hela veckans horoskop nedan! Och du, glöm inte att du kan få veckans horoskop direkt i din Google Home varje måndag!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan kan du bli lite extra känslig. Du tolkar lätt in lite väl mycket i vad folks säger, och risken är att du får ångest över icke-existerande problem. Bara för att din partner inte vill klia dig på ryggen betyder det inte att hen vill göra slut. Och så vidare. Det positiva med det hela blir att du dock är mer mottaglig för att prata om lite intimare och djupare ämnen, så om du vill bli mer öppen om vad du känner i dina relationer är det helt rätt tid.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, den här veckan kan det bli svårt för dig att fatta beslut. Allt från vilken restaurang du ska äta på, till vilka lakan du ska köpa och ifall du ska våga förhandla om något på jobbet. Oändliga listor med fördelar och nackdelar görs, men ibland får du bara chansa och lita på att saker löser sig. Under veckan kan det vara bra för dig att spendera mer tid på tu man hand med vissa personer, så bjud ut en vän på ett glas för att visa att du bryr dig om hen.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu är det dags för planering. Under veckan är det dags att förvandla alla löften du gett till dig själv, till något mer än bara ord. Gör en att göra-lista, rensa ut bland dina kläder, boka tid hos psykologen och betala dina fakturor. Det här kan i övrigt vara en väldigt bra tid för dig, så se till att inte förstöra veckan med onödig stress kring småsaker. Kommunikationen mellan dig och kollegor är väldigt bra just nu, men se till att du inte fastnar i för mycket snack och för lite jobb bara.

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, du har en riktigt skapar-vecka framför dig! Din kreativa sidar riktigt blommar ut just nu, så ta vara på alla dina idéer. Lägg tid på att planera projekt och komma igång ordentligt med ditt skapande, det är en bra vecka för att prioritera det nu. Det kan också vara så att du hamnar i riktigt flört-mode, så en dejt sitter inte heller helt fel. Du är i ditt humor-esse nu, så charma någon genom att få hen att skratta.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu blir det fokus. Veckan kommer med en boost till din koncentration, så det kommer bli enklare att få saker gjort. Det kan även vara så att ditt fokus shiftar till din mentala hälsa och att du lättare processar saker. En tripp ner i dina minnen kan bli aktuell, och du blir lätt sentimental kring gamla tider. Det är en bra period för dig att prata om viktiga och mer seriösa saker med nära och kära, då du lättare kan rationalisera dina känslor nu. Ta hand om dig fina lejon.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, det ser ut att bli en hektisk vecka. Allt rullar på riktigt smooth i ditt yrkesliv just nu, och du kanske blir lite övermodig och tar på dig en del extra. Samtidigt planerar du en middag och spontanbokar en resa. Du må vara kungen av planering, men inte ens en multi-tasker som du kan göra allt på en och samma gång! Försök vara noga också så du inte dubbelbokar i dessa hektiska tider, utnyttja en almanacka för att se veckan tydligt framför dig.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, den här veckan handlar om din ekonomi. Du kanske precis köpt en ny fantastisk jacka, eller bokat in en ansiktsbehandling. Men nu är det slut med det. Det är dags för struktur och sparande! Lägg upp en budget för oktober, kolla var du kan spara in. Kanske köra sober-october för att spara pengar? Eller sälja lite kläder på någon mysig marknad? Försök att lägga upp ett mål för ditt sparande så blir det lite roligare. Om det känns svårt att spara, gör det tillsammans med en partner eller kompis.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan får du ett lyft. Nu känns det plötsligt enklare att stå upp för dig själv och vad du vill än tidigare. Människor kan inte läsa dina tankar, så ut med språket. Som Noah i The Notebook en gång så fint sa: ”What do you want?” Saker som tidigare varit oklara i kommunikation med till exempel vänner och syskon kommer nu kännas tydligare. Perfekt vecka för lite konfliktlösning.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, den här veckan blir lite splittrad. Å ena sidan har du en fin tid för dina vänskaper, samtidigt som du kanske kommer känna dig lite hämmad inom dem. Det kan vara så att du känner dig lite svag för människors åsikter om dig, och du har svårt att säga åt personer som går över gränsen. Var försiktig med hemligheter och lögner, det kan lätt slå tillbaka just nu. Det är en fin egenskap att du lätt släpper in människor, men ibland är det faktiskt bäst att inte låta alla veta allt om dig.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kommer med friskt humör. Jag vet att det har sagts tidigare veckor, men nu mer än någonsin är du en idéspruta utan dess like. Ta tillvara på dina tankar och idéer, skriv ned dem och bolla lite med kompisar. Det kan bli en del fokus på just kompisar nu, och du njuter av andras sällskap lite extra. Veckan handlar en del om att lyssna på vad andra har att säga, och låta dig inspireras. Försök vara lite flexibel, din alfa-personlighet är inte alltid helt optimal.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, denna vecka är all about money moves. Det är en alldeles ypperlig tid för lite planering kring jobb och att sätta långsiktiga mål. Du blir en solklar favvo på jobbet, och under en aw kan du upptäcka att folk är lite roligare än du trodde. Utnyttja kommunikation och networking för att nå dina mål och få som du vill, du märker att dina ord innehar en del makt just nu. Smöra för vem som nu behöver smöras för, och blanda dina kvicktänkta instickare med att lyssna så har du ett framgångskoncept som tar dig vidare i arbetslivet.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan ser du saker från ett nytt perspektiv. Du är mer intresserad av den stora bilden än små detaljer just nu. Att din lägenhet är stökig rör dig inte, du är mer intresserad av att diskutera varför vi egentligen har lägenheter från första början. Praktikaliteter och småsaker stressar dig lätt nu, så lägg bara tid på det allra viktigaste. Och du lär även missa viktiga möten och komma försent till saker, så sätt många notiser och alarm den här veckan.