in

Veckans horoskop: 28 oktober – 3 november

neonbrand H43 uKgw HM unsplash 1

Den fruktade merkurius retrograd är här och spökar från Halloween och en tid framåt. Någon missar ett möte och en annan konfronteras med ett sms från ett ex. Som tur är finns veckans horoskop här med information om hur du överlever! Mer

 • Väduren: Allt och alla känns så himla uptight.
 • Oxen: Du tröttnar på saker som inte ”betyder nåt”.
 • Tvillingarna: Sökes: någon att äta bakisfrukost med.
 • Kräftan: Jobbet känns typ… kul?
 • Lejonet: Dra fram det tunga selfcare-artilleriet!
 • Jungfrun: Du mår skit och stänger in dig med en bok.
 • Vågen: Föga förvånande unnar du dig ett nytt serum.
 • Skorpionen: Den existensiella krisen är ett faktum.
 • Skytten: Undvik onödigt drama.
 • Stenbocken: Att navigera din sociala krets blir veckans huvudvärk.
 • Vattumannen: Du är förvirrad och gör bort dig, men det är okej. Nobody’s perfect.
 • Fiskarna: Ett öga för detaljer är mer än behövligt nu.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan vill du släppa loss lite. Det kan vara så att du är trött på vänner som inte vill göra samma saker som dig och som kanske inte har ett lika öppet sinne. Du söker dig till likasinnade, helst vill du göra något spännande tillsammans med dem. Det kanske inte är årets bästa veckan för att boka en resa, men att planera en är inte helt fel. Du kommer nämligen känna ett behov av att fly trisstess, och då kan ett miljöombyte vara mer optimalt än en snefylla. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det kan bli en händelsefylld vecka på relationsfronten. Du kommer uppleva att du känner ett starkare behov av närhet nu, fysisk som mental. Det känns inte jättekul att gå på en tråkig lunch med någon du egentligen bara “bockar av” från din lista med människor du måste träffa. Du vill hellre spendera tid med personer som du kan känna en stark koppling till. Det är större risk än någonsin att människor från ditt förflutna dyker upp nu, men kanske kan du faktiskt kan hantera det. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu blir du desperat. Visst, nice att vara fri från krav och förbindelser, men skulle det inte vara mysigt med någon att kolla Netflix med en söndag? Du swipar på Tinder som aldrig förr, synd bara att ingen faller dig i smaken. Men om du väl hittar någon som du blir lite taggad på ska du inte vara rädd för att ta steget och gå på dejt. Det kan nämligen bli väldigt lyckat. Se dock till att du inte nöjer dig med någons umgänge bara för att du kräver trygghet just nu. Det slutar aldrig bra. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan strålar du på jobbet. Du får en extra kreativ push, och blir lite mer påhittig än i vanliga fall. Det kan vara så att kollegor du tidigare inte klickat med får upp ögonen lite extra för dig, och du har en innestående inbjudan till att hänga med och luncha. Det kommer bli lite enklare för dig att hålla ordning runt dig nu, men se till att planeringen både finns på papper och digitalt. Annars kan du lätt missa viktiga möten. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu kan du känna dig lite lost. Du säger ja till att göra en massa grejer som först känns kul, men sen står du där i hörnet av en bar med tankarna på annat håll. Det kan vara så att du känner dig lite malplacerad i större sammanhang, och sociala medier kan bidra till den stressen. Tillåt dig själv ta några hemmakvällar för att ladda batterierna, försök hålla dig från Instagram och ge dig själv en klapp på axeln. Man kan inte alltid vara festens ljus. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu måste du meditera tolerans och tålamod. Det kan bli lite jobbigt på kommunikationsfronten framöver, och det är bara att vänta ut. Några underlättande åtgärder kan dock gynna dig, såsom att korrläsa alla mail du skickar och lägga undan mobilen runt nio på kvällen. Fokusera på att ta in information och nöje på det gamla goda viset, genom papperstidningar och böcker. Veckans utmaning kanske faktiskt borde bli att avsluta den där boken du aldrig prioriterat att läsa klart. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, planering is key. Under veckan kommer det gynna dig något enormt att ligga i framkant när det kommer till planering i det lilla. Till exempel kan du börja lägga fram morgondagens kläder redan på kvällen, gå igenom veckan på måndagen och kolla hur det blir med julen redan nu. Att satsa lite extra krut på ditt yttre kan också bli en form av stresshantering. Och nej, du behöver självklart inte sminka dig varje dag till jobbet, Men en noggrann hudvårdsrutin piggar upp i höstmörkret för dig nu. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, tänk om och tänk rätt. Nu börjar en period i ditt liv där du kanske kommer tvivla lite på hur du framställer dig inför andra, både utseende- och karaktärsmässigt. Istället för att låta självkänslan få sig en törn blir det ett tillfälle för dig att utforska något nytt. Att testa en ny frisyr och approach kan bli ett mindre äventyr, och det kan vara bra för dig att ta ut lite i svängarrna. Materiell lycka kanske inte är den enda, men den har ändå nåt. Om att köpa en ny kappa gör dig lycklig, varför inte


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, den här veckan får du göra mycket för att hålla dig borta från drama. Även om du ofta är bra på att hålla ett öppet sinne måste du nu kämpa lite extra för att inte dra förhastade slutsatser om andra. Du kanske bjuder på lite skvaller som i stunden känns kul att avslöja, men var försiktig. Det är nämligen mycket möjligt att det kommer tillbaka och bita dig i röven, så var noga med vad du säger om folk. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, det sociala landskapet har aldrig förvirrat dig mer. En vän som låg med ditt ex för fem år sen hör av sig och vill plötsligt ta en kaffe. Någon har hört att det går lite extra bra på senaste, och vill gärna ta del av dina framgångar. Okej, alla kanske inte har en fruktansvärt ond agenda, men det kommer oavsett vad bli svårt för dig att navigera vad folk vill ha ut av sin relation till dig. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, stressa inte för mycket nu. Du försover dig och kommer försent till ett möte, råkar missbedöma en icke-existerande graviditet hos en kollega och blir inte medbjuden på en aw. Men det är lugnt! Du behöver bara fokusera på den större bilden, och ha i åtanke att folk inte tycker att du är alls lika pinsam som du själv gör. Det kanske bli svårt för dig att veta vad du riktigt vill just nu, och det är okej. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, var lite extra noggrann just nu. Du som i vanliga fall är lätt förvirrad hela tiden kommer inte direkt vara på alerten under veckans gång. Det finns stor risk att du inte riktigt ser viktiga detaljer just nu, och det kan bli en del slarvfel. En uppsats du trodde dig vara klar med kan behöva lite finputs, och att ge livets små ting lite extra uppmärksamhet nu kan vara nödvändigt.