in

Veckans horoskop: 16-22 september

vonecia carswell 0aMMMUjiiEQ unsplash 1

Under veckan kommer någon att självdiagnosticeras med HSP, en annan måste börja med matlåda och någon ska låta ”tankarna gå på grönbete”. Veckans horoskop är här! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du förvandlas till världens bästa lyssnare och tar med en vän ut på middag.
 • Oxen: Satsa på hållbara rutiner.
 • Tvillingen: Våga ta steget att prioritera din kreativitet och dina hobbies.
 • Kräftan: Veckan spenderas i hemmet, och djupare konversationer med familjen kan uppstå.
 • Lejonet: Plötsligt har du tid till allt och multitaskar som aldrig förr.
 • Jungfrun: Håll ett öga på din ekonomi.
 • Vågen: Spontanitet är ditt förnamn!
 • Skorpionen: Du har tröttnat på ytligheter och behöver fokusera mer på dig själv.
 • Skytten: Försök att inte dubbelboka med vänner.
 • Stenbocken: Ditt självförtroende slår i taket!
 • Vattumannen: Lyssna på en ny podd.
 • Fiskarna: Lita (inte) på din intuition.

Läs hela ditt horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, du har en fin vecka att se fram emot. Du kommer vara mer intresserad av vad andra har att säga än din egen åsikt. Det kan till och med bli så att du tänker igenom dina val någorlunda, och att du tar ett beslut som för någon av dina relationer framåt. Just nu är du i en fas som kan likna en slags brytpunkt, och under veckan kan tankar om “vart du är påväg” komma upp, speciellt yrkesmässigt. Se tillbaka på sommaren och våren och vad du åstadkommit i karriärväg, och vad du har framför dig. Nu är det även perfekt och mysig tid för att ge dina närmsta lite extra kärlek, ta med en kompis ut på ett restaurangbesök eller överraska din partner med trerätters hemlagat. Njut! Du har en snäll vecka att se fram emot.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu faller saker och ting på plats. Under veckan är det dags att se över dina rutiner, och hur du kan effektivisera saker i din vardag. Är det kanske dags att sluta äta dyra luncher ute och börja med matlåda? Skaffa en kalender och planera in en träff med en kompis? Rutiner behöver inte vara tråkiga, det kan handla om att få in mer tid till relationer i vardagen.  Under veckan kan det vara skönt att organisera saker lite i taget, gå igenom gamla lådor och rensa ut småsaker. Du kommer även ha lite mer energi till jobbet och vara mer fokuserad än vanligt, så det är mycket som får en knuff i rätt riktning nu. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du har ett kreativt uppschvung att se fram emot. Plötsligt förvandlas du till en idéspruta, du får inspiration till minst femtio projekt och vill starta allt nu! Ta vara på din kreativitet och prioritera den. Du är nämligen på en väldigt bra plats för att lyckas just nu. Starta en podd! Skriv mer! Våga ta tag i saker, även om det kan kännas lite läskigt eller töntigt. När det kommer till att lyckas kreativt, är din största fiende din brist på verkställande förmåga. Men nu mer än någonsin har du chansen, så ta den. Du kan även se fram emot en rolig utekväll i veckan, människor vill gärna ha dig runt sig just nu.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan kan saker och ting pendla snabbt. Ena stunden har du en mysig hemmakväll med Paradise hotel och ett glas rött, i andra stunden ligger du efter på jobbet och måste dra en all nighter för att hinna allt. Var försiktig med att ta med dig jobbet hem. Det kan också vara så att du tänker mycket på din familj under veckan, och att du gärna söker trygghet hos dem. Om det finns ämnen du undrar över, eller frågor att ta upp med din närmsta familj är det en bra tid nu. Du kommer märka att de är mer mottagliga för lite djupare konversationer, och att stämningen hemma är allmänt bra.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan kan bli riktigt busy. Det kan kännas som att det enda du gör just nu är att svara på mail, åka på ärenden och networka. Och är det så fel? Du har nämligen extra energi till det just nu, så att multitaska blir veckans mantra. Du kommer märka att saker du våndats över inte var så jobbiga eller svåra som du trodde, likväl som du lyckas med mer än du trodde. Många personer försöker nå dig just nu, och det kan kännas lite mycket. Men det kan också gynna dig, det finns nämligen en chans att du introduceras till en ny grupp människor som kan falla dig i smaken. Rid på vågen, njut av det hektiska!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, din födelsemånad är inte riktigt över än! Men vi ska ändå bli lite seriösa. Nu är det tid för dig att ordna upp potentiella problem kring din ekonomi. Håll ordning på dina sparkonton, och slösa inte för mycket. Under veckan kommer du känna hur ett tryck lättar, och plötsligt känns saker roligare. Det kan komma tankar på hur du egentligen behandlat dig själv de senaste månaderna, tillåter du dig att släppa kontrollen och bara njuta lite ibland? Om inte, så är tiden inne. Det kan bli enklare med flört och att unna dig att ha kul från och med nu.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, du har en alldeles underbar vecka framför dig. Det sociala går galant, du känner ett sug efter att hänga med människor lite mer spontant och din attraktionskraft är hög. Inget kan längre hindra dig från att vädra dina åsikter eller dela med dig av dina idéer och tankar, och du kommer förvånas över hur uppskattade de faktiskt är. En perfekt tid för spontanitet och att lätta på trycket, ett besök hos frisören eller en nagelstylist sitter fint i veckan. Vi inleder nu en intressant period där du har stora chanser att lyckas med större projekt, så våga vara djärv.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu är det dags att vila lite. Du har stressat runt en del på senaste, och även om du haft kul så har den sociala biten kanske slitit på dig mer än du trott. Under veckan kommer du märka att du känner dig mer benägen att ta det lugnt, ytliga samtal och större sociala sammanhang känns inte superintressant. Och när jag säger vila så menar jag inte att kolla på en film hemma, utan att vila på riktigt. Se vad som händer när du inte stimuleras mentalt av en skärm, utan låter tankarna gå på grönbete. En promenad i skogen eller meditation kan hjälpa dig att hitta lugn och känna av vad som egentligen är viktigt nu.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du har en fullspäckad vecka framför dig. Det kan bli mycket på det sociala planet nu, och risken finns att du dubbelbokar med vänner. Utnyttja tillfället till att föra samman människor ur olika grupper, vem vet, de kanske gillar varandra? Du är väl omtyckt just nu, så att lära känna någon ny är ingen match. Passa på att vara lite extra snäll mot den nya på jobbet, och ta varje tillfälle du får att prata med folk. Det kan finnas folk som vill öppna upp sig om du är redo att lyssna.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kommer med en boost till självförtroendet. Du har i flera månader jobbat lite i motvind, något som verkligen har lönat sig. Du är starkare än någonsin och redo att ta dig an vad som helst nu. Veckan går i rask takt, speciellt på jobbet där du stormtrivs. Du har mycket nya idéer och tankar på projekt, och kommer bra överens med kollegor. Du networkar bättre än någonsin och har slutat banga på aw. Du briljerar helt enkelt!

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan kommer med ett sug efter något nytt. Just nu känns faktiskt inget särskilt spännande, varken jobb eller det sociala. Ja, man tar en öl på helgen fastän man egentligen är trött, går till samma gamla jobb och inget känns särskilt fräscht. Nu längtar du efter något större, kanske en livsomvälvande resa genom valfri utomeuropeisk kontinent för att utforska ”ditt inre”? Det kan dock räcka med att göra något lite annorlunda här hemma, ring en kompis du inte träffat på länge och gå på standup. Testa att måla om en vägg hemma eller lyssna på en ny podd.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kan komma med en härlig dos högkänslighet. Du kommer nu att få njuta av att känna dig extra känslig inför humör och stämningar. Browsar vi genom din sökhistorik kommer vi hitta ett hsp-test online. Om en kompis inte svarar när du ringer så är du inom sju minuter säker på att hen hatar dig. Ta det lugnt! Försök att inte dra några förhastade slutsater under veckan, det kan leda till större konflikter längre fram. Du kommer även få tid att reflektera över förändringar i ditt liv, och kanske upptäcker att det inte är så läskigt.