in

Veckans horoskop: 15 – 21 augusti

sommar
Bildkälla: dusan jovic / Unsplash

Vad väntar dig de kommande dagarna? Här är allt du vill veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Veckan går i kärlekens tecken.
 • Oxen: Varning för ogenomtänkta beslut.
 • Tvillingarna: Det är dags för dig att agera.
 • Kräftan: Välj dina strider.
 • Lejonet: Drömvecka coming up!
 • Jungfrun: Bjud ut någon på dejt.
 • Vågen: Blicka framåt och släpp taget.
 • Skorpionen: Du får en ny vän.
 • Skytten: Det blir snart bättre!
 • Stenbocken: Vad är problemet?
 • Vattumannen: Säg vad du känner.
 • Fiskarna: Du kan inte lösa någon annans problem.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan går i kärlekens tecken och det ser ut som att någon typ av förändring väntar runt hörnet. Kanske tar du nästa steg inom en relation – eller också går du på dejt med någon som du faller för pladask. Det är safe to say att du kommer befinna dig i en ny och spännande situation innan den här veckan är över.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, varning för ogenomtänkta beslut! Nu kanske du känner för göra först och tänka sen, hoppa rakt in i något och inte bry dig om konsekvenserna. Vanligtvis kan det vara bra för dig, men just nu bör du ta ett steg tillbaka innan du handlar. Du kan tacka oss sen!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har kommit till en viktig insikt. Någonting du gått runt och tänkt på ett längre tag har äntligen börjat klarna, vilket betyder att det är dags för dig att agera. Det blir bara värre ju längre du drar ut på det, och den här veckan passar utmärkt för att skrida till verket.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, man behöver faktiskt inte säga allt man tänker. Är det verkligen värt det att bråka med en kollega över en jobbgrej, bara för att du vill ha saker och ting på ditt sätt? Det finns en risk att småsaker blir till stora konflikter just nu, så välj dina strider med omsorg.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, vilken vecka! Du har en otrolig utstrålning just nu och folk i din närhet bekräftar dig som aldrig förr – med andra ord en drömvecka för ett lejon. Förutom det ser det ut att bli riktigt romantiskt, och chanserna är stora att en sista sommarfling väntar runt hörnet.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, stora förändringar är på väg. Det som tidigare känts så viktigt, spelar inte längre någon roll. Nu vill du upptäcka nya saker och den här veckan är perfekt för att göra det. Testa på en ny hobby, åk till ett nytt ställe eller bjud ut någon på dejt!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, vad är det nu man säger? När en dörr stängs öppnas ett fönster? Hur som helst, nu behöver du komma ihåg att när någonting tar slut lämnas plats för nya saker. Fastna inte för mycket i sorgen över det du förlorat, utan blicka framåt och släpp taget.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan bjuder på ett fint möte. Det är inte alls omöjligt att du kommer träffa en ny person som du verkligen klickar med! I samma veva blir du medveten om vilka du vill ha runt dig, vilka som ger dig något och vilka som bara tar av din energi.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, saker och ting går inte din väg just nu och det kan kännas tungt. Men kom ihåg att det är okej att misslyckas, att allt inte behöver vara perfekt och att livet går upp och ner. Ta ett steg tillbaka, prata med en nära vän och sträckkolla en serie så ska du se att det blir bättre snart.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu behöver du gå till botten med problemet. Kanske känner du dig tjurig, lättirriterad och uttråkad, men varför? Och vad kan du göra för att ändra på det? Ibland behövs stora förändringar, men ibland räcker det faktiskt med något litet. Rannsaka dig själv!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ut med språket! Något har legat och grott ett längre tag, och du kommer inte kunna släppa det förrän du gör något åt det. Kanske handlar det om att du känner dig orättvist behandlad, och för att undvika konflikter struntar du i att säga något om det. Men den här veckan uppmanar dig uttrycka vad du känner, chansen är stor att det kommer tas emot väl.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är inte ovanligt att människor söker sig till dig för att få stöd, och oftast har du energi över att komma med riktigt bra råd. Men just nu ska du se upp för att ge för mycket av dig själv – och försök inte lösa någon annans problem. Håll energitjuvar borta!