in

Så påverkas ditt stjärntecken av supermånen

paverkas av supermanen stor

Natten till den 15 november är det supermåne, och självklart påverkar den oss! Läs hur just ditt stjärntecken påverkas av supermånen. Mer

Idag är månen närmare jorden än den varit på 68 (!) år. Skillnaden mellan en vanlig fullmåne och en supermåne är att den är närmare jorden. Månen kommer upplevas som 14 procent större och 30 procent ljusare än en fullmåne. Och det spelar ingen roll var du befinner dig, månen ser likadan ut överallt!

Som vanligt kommer många att uppleva sig påverkade av månen, och sajten theberry.com visar oss precis hur vi påverkas av supermånen beroende på vilket stjärntecken vi har.

Vädur (21 mars-19 april)

Supermånen har en stor påverkan på dig ekonomiskt, och du kan få en aha-upplevelse kring någon verksamhet du sysslar med på fritiden. Kanske överensstämmer det inte precis med du trodde var dina drömmar och mål. Nu är tiden för att visualisera vägen du ska ta!

Oxen (20 april-20maj)

Detta är din supermåne, oxen, och du kommer verkligen känna dess påverkan i dig själv. Du kan känna dig tvingad till att ta ställning i något som du känner passion för eller att prata om någonting som ligger dig varmt om hjärtat. Att uttrycka dig själv på ett modigt sätt helt enkelt. Du kommer troligtvis ha stort inflytande nu, så använd det klokt.

Tvillingarna (21 maj-20 juni)

Supermånen påverkar dig på ett känslomässigt plan och kan få dig att känna att du får slut på energi. Det är dags att ta en timeout från intensiva konversationen och snabba tankegångar. Att ta hand om dig själv står i fokus hos dig. Meditera, njut av egentid och reflektera över tillvaron.

Kräftan (21 juni-22 juli)

Du vill spendera tid med vänner och kollegor, socialisera och ha effektiva samtal. Denna pratiga och snurriga energin kan till och med göra dig rastlös, men om du fokuserar på att kommunicera med likasinnade människor, så kommer du känna dig mer positiv än vad du hade gjort annars.

Lejon (23 juli-22 augusti)

Supermånens spotlight skiner på något stort inom din karriär. Kanske får du uppskattning för allt hårt jobb du gör. Om detta inte kommer direkt, så kommer du fundera kring din nästa plan på kring hur du ska nå dina drömmar inom karriären. Sedan kommer du förvandla dina lösa tankar till en faktiskt plan du ska följa, och eftersom att lejon är ett självsäkert eldtecken menar du allvar.

Jungfrun (23 augusti- 22 september)

För dig kommer supermånen att påverka lusten för äventyr och högre bildning, du kan ha siktet på en ny utbildning du vill kolla närmare på eller en resa som du planerat ett tag. Du kan vara så fokuserad på detaljerna att du känner dig överväldigad av resten av din plan i att göra dina ambitioner verkliga. Ta ett steg i taget. Ansök om plats på kursen eller boka flygbiljetterna. Så fort du har kommit en liten bit på vägen kommer det som kommer efter att kännas lättare.

[adSpace placement=”auto”]

Vågen (23 september- 22 oktober)

Du kan behöva reflektera kring en relation som är baserad på pengar eller sex och kärlek. Du kan inse att en flört som bara hör av sig sent på kvällen eller när det bara passar hen inte är i din liga, eller att du är redo att hoppa av ett projekt som du inte känner ger dig något längre. Hur som så lyssnar du på magkänslan, och du gör rätt i att lita på den.

Skorpionen (23 oktober- 21 november)
 
Du kan vilja vara extra nära din partner eller någon du önskar var din parter just nu. Du kan inse att era olikheter att tackla saker i vardagen som ett par inte är någon big deal, eran relation gör jobbet. Kärlek är din prioritet nu.
 
Skytten (22 november- 21 december)
 
Du kan fundera på hur du kan förändra din vardag så att den bättre passar in i dina långsiktiga mål. Kanske vill du lista ut ett sätt så du kan jobba deltid på ditt jobb och ägna mer tid åt din hobby, eller fundera ut ett sätt så du kan få en eller två timmar om dagen över, så att du kan träna eller laga nyttigare måltider. Nu är tiden att överväga dina möjligheter – och sedan göra något av dem.
 
Stenbocken (22 december- 19 januari)
 
Även om du är en workoholic, så kommer du vilja strunta i jobbet och måsten för att istället rikta din energi till att ha roligt. Du kan också känna dig kåtare än normalt, och ja, ta vara på spontana dejtkvällar. Kör på!
 
Vattumannen (20 januari- 18 februari)
 
Du kommer vilja ta extra hand om din fristad och de som är närmast dig. Detta verkar vara en tid där du vill spendera tid med dina nära och kära. Var i nuet medan du njuter av det som ger dig känslomässigt stöd och lugn.
 
Fiskarna (19 februari- 20 mars)
 
Du vill spendera tid med vänner och familjemedlemmar som får dig att känna dig bekväm. Som du kan prata med om vad som helst, och dela dina tankar och känslor med. Du kanske inte alltid delar med dig om vad du känner, men du kommer känna en längtan av att göra det nu.