in

Alla hjärtans dag-horoskop: så kommer kärleksdagen vara för just dig

kärlek horoskop
Bild: Kelly Sikkema / Unsplash

Alla hjärtans dag kan kallas för en kommersiell skitdag, men det finns inte ett enda stjärntecken som helt saknar känsla för romantik och kärlek. Oavsett om du planerar på att dränka dina hjärtesorger med vänner eller planera ett frieri har stjärnorna något att säga om saken. Nyfiken på vad du bör ha för dig på alla hjärtans dag, eller hur du imponerar på din crush? Läs alla hjärtans dag-specialen! MerNyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna och prenumerera här: Apple Podcaster/iTunes | Spotify | Acast
Eller lyssna på senaste avsnittet här:
väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, alla hjärtans dag är perfekt för dig som vill organisera ett häng med dina bästisar, eller en gruppaktivitet där du får chansen att flörta lite extra med någon du spanat in ett tag. Så länge du får hålla i styrspakarna blir dagen allt du kan drömma om, så att maskera en dejt i en större middag blir din nyckel till framgång.

Till dig som vill imponera på en vädur: Sätt på dig jeans som sitter tight över höfterna och bjud ut din vädur till ett biljardställe. Förlora sedan alla matcher (med väldigt liten marginal) efter ett intensivt parti så är kvällen säkrad.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, att spela spel genom sociala medier känns sååå 2018. Men! Det betyder inte att du inte gör det i smyg. Alla hjärtans dag firar du bäst genom att lägga ut en svinsnygg selfie och vänta på att din crush kommenterar. Och om du känner dig riktigt vågad kan dagen till och med vara perfekt för dig som äntligen vill skriva till hen! Se bara upp med humöret, du som har partner tenderar nämligen att vara lite extra lynnig när du inte får uppmärksamheten du aldrig bad om.

Till dig som vill imponera på en oxe: Ha på dig riktigt sexiga over-the-top underkläder. Berätta en historia som du ”inte skulle berätta för vem som helst” och spela på mystik.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, alla hjärtans dag blir som bäst för dig som kan få ett miljöombyte. Om du planerar en dejt med någon blir är det bra om ni tillsammans kan upptäcka något nytt. Att till exempel gå på en nyöppnad konstutställning eller ett historiemuseum kan bli en bra konversationsstartare. Det är även viktigt att du ser upp för att vara för avslappnad med din käresta. Visst att det är bra att vara vänlig, men om du inte aktar dig kommer hen tro att du bara vill vara vänner.

Till dig som vill imponera på en tvilling: Boka bord på ett riktigt ”inneställe” – tvillingar faller lätt för trender. När varmrätten rullar in ska du berätta om något riktigt nördigt intresse du har, gärna något tvillingen inte har lika bra koll på som du.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, alla hjärtans dag, more like alla krossade hjärtans dag? Nu finns en risk att du blir riktigt känslosam, och din sentimentala sida kan tyvärr ta över lite. Men! Du kan också vända det till något riktigt positivt, och öppna upp dig lite med en potentiell partner. Oavsett vad är du inte intresserad av ytligheter, så håll dig undan från någon tråkig fest eller tinderdejt.

Till dig som vill imponera på en kräfta: Bjud ut hen på en romantisk promenad. Om det regnar? Ännu bättre! Under paraplyt låter du hen ta lite kommando, även om du inte ska spela för svår uppskattar kräftan att få jaga lite.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, alla hjärtans dag är perfekt för dig som vill gå all in och överraska någon med tända ljus och rosor. I år står stjärnorna väldigt fördelaktigt placerade för dig, så om du funderat på en stor gest (frieri?) så kan det nästan inte gå fel. Om du länge spanat in någon är det nu du vågar ta steget. Romansen är absolut inte död, och det kan vara värt att köra på ett enkelt old school-tema för din dejt, så satsa på middag och choklad.

Till dig som vill imponera på ett lejon: Ställ mycket frågor och ge små komplimanger, men var inte för på. Lejonet kommer älska uppmärksamheten, men vill gärna vara den som tar första steget. Ta det chill och håll huvudet kallt, samtidigt som du visar intresse för vad hen har att säga.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, att du djupt inne är en sann romantiker är ingen hemlighet. Att du däremot har svårt att tillåta dig själv njuta av kärlek och flört är inte heller någon hemlighet. Under alla hjärtans dag i år behöver du slappna av, annars är risken att du fokuserar på jobbet och skiter i hela dagen. Var även noga med att inte misstolka signaler! Som den cyniker du ibland kan vara har du svårt att uppfatta när folk flörtar med dig, vilket leder till att du missar chanser.

Till dig som vill imponera på en jungfru: Fråga hen om råd och låt jungfrun vara med och planera er dejt, även om det är du som bjuder ut. Våga stick ut med en unik outfit, men se till att vara hel och ren.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, på alla hjärtans dag är det du som får välja och vraka bland beundrare att gå ut med. Någon har en crush på dig, och nu har du ett perfekt tillfälle att utforska vad det kan bli. Våga ta steget och bjud ut någon på en dejt, gärna till en bar eller liknande. Huvudsaken är att det känns opretentiöst och avslappnat. Som vanligt är du inte helt säker på om du faktiskt gillar personen eller bara tanken på hen, men oavsett vad kan kvällen bli kul.

Till dig som vill imponera på en våg: Sminka dina ögon intensivt och visa att du har kontroll över ditt liv. Att bre på lite extra med oskyldigt skryt skadar inte, så länge du behåller självdistansen. Att göra hen smått svartsjuk genom att berätta om någon snygg kollega eller liknande kan också göra dig attraktiv i en vågs ögon.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, alla hjärtans dag ser ut att bli romantisk för den som vill. Nu gör du rätt i att bjuda hem den du är intresserad av på middag. Håll det enkelt och mysigt, men med det sagt ska du inte vara rädd för att lägga lite extra pengar på din käresta. Kvällen kan bli lång med samtal om allt mellan himmel och jord, och även om romanser som kommer in i ditt liv nu riskerar att bli kortvariga, betyder det inte att de är mindre kul eller intensiva för det.

Till dig som vill imponera på en skorpion: Ha på dig smycken som drar uppmärksamhet till halsen och urringningen. Öppna upp dig och var personlig, utan att berätta din djupaste hemlighet.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, för att maxa alla hjärtans dag gör du bäst i att skita i konventionella föreställningar om hur saker ska vara och satsa på en riktig utekväll. Även om din ekonomi kan vara lite tunn har det väl aldrig hindrat dig förr, så satsa på en utgång och ragga mycket. Att göra några djärva drag som att komplimentera en främling i baren kan ge resultat.

Till dig som vill imponera på en skytt: Ta med hen till ett socialt sammanhang där du får skina men också introducera din käresta till nya människor. Skit i att försöka uppehålla någon slags fasad, visa hellre lite sårbara och stökiga sidor av dig själv.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu måste du anstränga dig för att få saker att hända. Annars är det lätt att du fastnar i dina fantasier, och skiter i att försöka verkställa dom. För att vinna någons hjärta är det viktigt att du visar att du är säker på dig själv, så våga vara lite dominant och ta rodret. För dig som redan har partner är det här ett perfekt tillfälle att överraska hen med en present, gärna något som känns lyxigt.

Till dig som vill imponera på en stenbock: Klä upp dig i dina snyggaste kläder och ha full koll. På vad spelar mindre roll, men ha en sexigt städad approach. Det kan även vara nice att bjuda dem på mat, men gör det hellre på en restaurang än hemma.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, på alla hjärtans dag är det du som tar rodret. Om du har en crush på någon är det viktigt att du är rättfram och vågar – och oddsen att du får en positiv respons är höga. För att riktigt lyckas med din flört är det dock viktigt att du kliver ned från dina höga hästar och visar dig lite sårbar. Annars är risken att ditt ego tar över och din käresta tappar intresset.

Till dig som vill imponera på en vattuman: Ha på dig en tröja som drar åt sig uppmärksamhet och var inte rädd för att debattera lite. Försök även visa att du är genuint intresserad, att spela svår fungerar sämre.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, denna valentines håller du saker lågmälda men sexiga. För dig med partner är det perfekt att överraska med något nytt i sängen, gärna en ny sexleksak. Dagen är även perfekt för dig som känner dig redo att lätta på hjärtat och öppna upp dig med vad du känner för någon. Oavsett vad responsen blir kommer ärligheten gynna dig i längden. Det finns även goda utsikter för dig som vill smsa ett ex, även om konsekvenserna kan bli blandade.

Till dig som vill imponera på en fisk: Ta med hen på en dejt till ditt favoritställe. Att ni två får bygga en intim privat sfär är nödvändigt, och gärna på ett ställe som känns lågmält men genuint. Diskutera gärna musik eller konst, och visa att du har ett djupare intresse för saker.