in

Alla hjärtans dag-horoskop: så blir kärleksdagen för dig

kärlek horoskop
Bild: Kelly Sikkema / Unsplash

Vem är din ultimata dejt på alla hjärtans dag? Här är allt du behöver veta för en lyckad dag i romantikens tecken! Mer

Dagen i korthet:

 • Väduren: Valentines day? Nej, det blir en Galentines day istället.
 • Oxen: Du vill berätta för hela världen hur du känner.
 • Tvillingarna: Det finns en viss risk att du kontaktar ett gammalt ex.
 • Kräftan: Ett samtal från en gammal flamma är inte helt otänkbart.
 • Lejonet: Du kan vänta dig en riktigt romantisk dag.
 • Jungfrun: Dagen kan komma med en minst sagt oväntad vändning.
 • Vågen: Du rör om i grytan!
 • Skorpionen: Du svävar på rosa moln.
 • Skytten: Dags att bekänna dina känslor för någon.
 • Stenbocken: En kärleksförklaring via sms kommer inte landa helt fel.
 • Vattumannen: Du kastar ur dig kärleksförklaringar åt alla håll och kanter.
 • Fiskarna: Det är mycket möjligt att du spenderar dagen med att stalka ditt ex på sociala medier.

Lyssna på Horoskoppoddens kärleksspecial

I veckans avsnitt av Horoskoppodden kan du höra mer om hur dagen blir för just ditt stjärntecken och vilka tecken du passar bäst ihop med. Borde du ge en alla hjärtans dag-present till din crush, eller ska du uppvakta hen på helt andra sätt? Lyssna här och läs mer om din kärleksdag längre ner i artikeln!

Läs hela dagens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, äntligen alla hjärtans dag eller som Leslie Knope kallar den – Galentines day. Dagen firas nämligen som bäst omringad av vänner i ett gruppsamtal över Zoom. Du är charmigare än någonsin, och dagen kommer även med en möjlighet att lösa en gammal dispyt. Du chattar extra bra just nu, och är du sugen på dejting finns det goda möjligheter för dig att charma någon genom lite smart och sexig dialog. Det kan även vara en bra idé att uppdatera din tinderprofil med nya bilder.

Din optimala dejt för dagen: ett lejon!

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, dagen till ära är du intresserad av att göra ett lite mer storslaget och vågat drag. Det här är en otrolig dag för dig som vill ringa upp någon och förtydliga dina intentioner. Du söker efter något mer långsiktigt just nu, och dras till människor med stora ambitioner. Under dagen vill du också berätta för hela världen hur du känner! För en oxe som dejtar någon just nu kan det innebära en romantisk statusuppdatering i form av en bild på din käresta. Och du som är singel, varför inte tala klarspråk? Vad sägs om att publicera en bild på dig som klart och tydligt förmedlar budskapet att du är ute på marknaden?

Din optimala dejt för dagen: en jungfru!

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, gör dig redo för en vild dag i kärlekens namn! Eller så vild som den kan bli i dessa tider. Det här kan vara en bra dag för dig att visa för din käresta att du är mästaren av påhittiga idéer. Kanske kan du planera en picknick i snön, eller anordna en frågesport om något av dina sjutton intressen för månaden? Glöm bara inte bort att lyssna nu, det kan annars bli lite väl mycket snack från din sida under dagen. Oavsett dejt eller inte är det viktigt att du håller dig upptagen, annars riskerar du att slå en pling till ett ex.

Din optimala dejt för dagen: en våg!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, är du redo för en riktigt dramatisk dag? Nu är det mycket möjligt att du tvingas möta en del prövningar. Troligen kommer du behöva öppna upp dig och våga visa dig mer sårbar. Därför är det här ett guldläge för den som länge längtat efter att ta en relation till nästa nivå. Det finns även goda chanser att det blir riktigt hett i sänghalmen, kanske är det dags att prova något nytt? Ett samtal från en gammal flamma är inte heller helt otänkbart.

Kräftan

Din optimala dejt för dagen: En skorpion!

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, är det någon som har en riktigt romantisk dag att vänta är det du. Du känner kärleken i luften, och har du en partner ser dagen optimal ut för en riktigt storslagen dejt. Just nu längtar du efter kärleken ovanligt mycket, och en singel kan också behöva ägna sig åt romantiska aktiviteter. Lova åtminstone att inte ligga hemma och gräma dig över dina känslor! Det här är en dag att spendera på tu man hand med någon, så varför inte ha en helkväll över Zoom med din bästis?

Din optimala dejt för dagen: en skytt!

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, din cyniska natur hamnar tyvärr ofta i vägen för dina romantiska ansträngningar. Pfft, vem bryr sig om rosor? Det här är en dag som alla andra! Du spenderar till din fördel dagen med selfcare. Ladda upp med ett bad och en ansiktsmask och ge dig själv en klapp på axeln för ditt hårda arbete. Men även du ska få din bit av kakan. Dagen kan nämligen komma med en minst sagt oväntad vändning, och det finns riktigt goda chanser för romantik. Kanske är det dags för ett lite vågat drag?

Din optimala dejt för dagen: en stenbock!

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, alla hjärtans dag är här och du känner dig som en riktig player. Det finns en stor chans att du rör om i grytan mest för att du kan. Du må vara en diplomatisk och charmerande people pleaser, men innerst inne finns det inget du uppskattar så mycket som en god dos drama. Det kanske blir ett sms till eller från en gammal flamma, eller en dejt med någon ny! Oavsett vad kommer du definitivt känna kärlekens vindar, även om det bara blir något kortsiktigt. Du är sugen på en lekfull romans.

Din optimala dejt för dagen: en vattuman!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, årets kärleksdag för tankarna tillbaka i tiden. Var det inte bättre förr? Du suktar efter klassisk romantik, helst i form av en gammal svartvit rulle eller en stor bukett röda rosor. Under dagen kommer maten stå i fokus. Det är ett perfekt tillfälle för dig att laga en romantisk trerätters, oavsett om du delar den med någon eller inte. Även en bitter skorpion behöver ge vika för Amors pilar, och du känner dig riktigt kär.

Din optimala dejt för dagen: en fisk!

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, alla hjärtans dag är här för att påminna dig om att öppna upp ditt hjärta och bekänna dina känslor! Och under dagen har du goda chanser att formulera dig väl. Oavsett om känslorna är besvarade eller inte är det här ett bra tillfälle att reda ut en situation som känts otydlig. Det finns även en möjlighet att något roligt meddelande trillar ner i din inkorg, eller så är det kanske du som skickar ett?

Din optimala dejt för dagen: en vädur!

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, dagen är ett perfekt tillfälle för dig att överskölja någon med gåvor! Såklart innebär det inte att du behöver lägga en massa pengar på en dyr present. Som vi alla vet är det tanken som räknas. Men uppskattning visas bäst i gåvor just nu. En singel får se dagen som en perfekt anledning att göra sig snygg för sin egen skull. Har du varit sugen på ett nytt läppstift ett tag? Varför inte unna dig det! Du jobbar även bra med orden just nu, så en kärleksförklaring via sms kommer inte landa helt fel.

Din optimala dejt för dagen: en oxe!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det här blir en riktigt spännande dag för dig. Du kanske till och med överraskas av din egen entusiasm. Var det inte du som sa att dagen var en ”kommersiell skithögtid” förra året? I år känner du dig bubblig och nyfiken, vilket definitivt kan leda till spännande saker. Det finns en möjlighet att du brer på rejält, och rätt som det är har du kastat ur dig att du är kär i någon utan att tänka efter. Du möts definitivt av en god nyhet av något slag, romantisk eller ej.

Din optimala dejt för dagen: en tvilling!

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, dagen ser ut att kunna ta en rad olika vändningar. Det här kan bli en bra dag för spontanitet och impulser. Försök följa strömmen och lita på din magkänsla. Det är mycket möjligt att du spenderar dagen med att stalka ditt ex på sociala medier. Eller så lägger du timmar på att undersöka huruvida din crush gillar dig baserat på hens senaste emoji-val. Det går inte att lista ut vad folk tänker! Det är bara att fråga rakt ut.

Din optimala dejt för dagen: en kräfta!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.