in

Så ska du fira alla hjärtans dag – enligt ditt stjärntecken

kärlek horoskop
Bild: Kelly Sikkema / Unsplash

Årets stora kärleksdag närmar sig med stormsteg. Ska du fira med dina singelvänner eller gå på en blind date? Här är allt du vill veta om hur du bäst spenderar alla hjärtans dag enligt ditt stjärntecken. Mer

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Vad som helst kan hända när du är i farten. Oavsett vad du gör på Alla hjärtans dag så kommer dagen bli minnesvärd. Är du sugen på att gå ut i naturen med din nya kärlek eller kanske planera en temadag för dig och dina vänner? En sak är i alla fall säker – dina nära och kära kommer få en rejäl drös med kärlek från dig. Det allra bästa sättet att fira dagen på för dig är med fart och fläkt, och att göra något aktivt. Tänk bara på att släppa in andra i planerandet, så slipper det bli några onödiga konflikter. 

Gå på dejt med: Lejonet

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Som den shopaholic du är älskar du Alla hjärtans dag. Äntligen en dag då man får köpa massa fina gåvor och ge till sina närmaste. För att du ska må så bra som möjligt är det viktigt att du spenderar denna hysteriska dag på en lugn plats. Varför inte styra upp en fin middag i ditt prydliga hem? Hoppas ingen planerar en överraskningsutflykt för dig bara, för det kommer inte göra dig glad. Om du är singel är det dags för dig att berätta vad du egentligen tycker om den där speciella personen som du går och trånar efter, för varken du eller dina vänner orkar med mer av ditt övertänkande. 

Gå på dejt med: Jungfrun eller Stenbocken

Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Vi alla vet att din främsta egenskap är dina sociala färdigheter och att du kan få alla på fall, men hur bra mår du av det egentligen? Vad sägs om att någon gång våga släppa in någon på djupet? Det kanske inte är tid för det just nu, men det kommer så småningom. Nu ska du träna på att öppna upp dig för nya människor, kanske dags att bjuda in en ny bekant på middag? Alla hjärtans dag är till för alla typer av relationer och i år ska du fokusera på de av en mer vänskaplig karaktär. Det kan vara dags att höra av sig till en gammal klasskompis, en bekant eller någon som har känt dig länge. För såklart har du som tvilling många personer runt omkring dig. Men helt ärligt, hur många känner dig på riktigt?

Gå på dejt med: Vattumannen

Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Äntligen är din favoritdag på året här! Vissa kanske kallar Alla hjärtans dag för ett kommersiellt jippo, men gud vad du älskar att hela världen fokuserar på kärlek för en dag. Såklart vill du fira denna speciella dag, men du går som vanligt försiktigt fram och ställer inga krav på din partner. Det enda du begär är en lugn och mysig stund med den du älskar. Allra helst åker ni på en utflykt till en plats som betyder mycket för er, men sitta hemma i soffan och prata om gamla minnen går också bra.

Gå på dejt med: Skorpionen eller Fiskarna

Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Att du inte skulle bjuda på en storslagen fest en dag som denna? Aldrig! För varför fira den här dagen med bara en person och inte med alla du älskar? Överös dina närmaste med både kärlek och prylar. Visa din kärlek och låt andra göra detsamma för dig. Och kom ihåg – även om du tycker det är roligast när det går snabbt i svängarna så är det okej att varva ner ibland också.

Gå på dejt med: Väduren eller Skytten

Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken

Detta är en dag för att våga visa kärlek, men också för att få uppskattning av andra. Även om du tycker att detta är en helt vanlig dag och att alla andra blåser upp den något avsevärt, kan det vara skönt att inte bara ligga hemma hela kvällen. Ska du för en gångs skull låta någon annan ta rodret och planera denna speciella dag? Tänk om din närmaste faktiskt har lyssnat och styrt upp en dag helt i din smak? Framåt kvällen kan något oväntat hända.

Gå på dejt med: Oxen

Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Som den romantiker du är så håller du inte tillbaka en dag som denna. Sa någon att det är klyschigt med rosenblad och tända ljus? Ha! Det skiter du i (och lägger gärna upp en bild på det för den delen också). Eftersom du är en charmör kommer du såklart inte fira dagen ensam, men allt kanske inte blir exakt som du tänkt dig. Kom ihåg att inte stressa upp dig för mycket om allt inte går enligt planerna. Ta dagen som den kommer!

Gå på dejt med: Tvillingarna

Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Dagen du har längtat efter är äntligen här! Med ett pirr i magen svävar du runt på rosa moln samtidigt som du planerar den här dagen in i minsta detalj. För att få till den perfekta romantiska kvällen, likt höjdpunkten i en romcom, satsar du på de klassiska korten. En trevlig övernattning på hotell eller en middag bara för dig och din käraste! Om ingen är tillräckligt bra för att stå vid din sida just nu så är det lugnt. I kärlek är allt tillåtet, så varför inte bjuda över en kompis eller kanske en gammal flamma?

Gå på dejt med: Kräftan

Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

I år är det dags för dig att testa något nytt. Du tackar aldrig nej till en utmaning och därför ska Alla hjärtans dag firas var som helst förutom hemma på soffan. Kanske åka ut i naturen eller upptäcka nya stadsdelar i staden du bor i? Ta gärna med dig någon du bryr dig om. Om du är singel är det inget som stoppar dig från att hitta en ny kärlek just ikväll. Men håll dig borta från någon som är född i fiskarnas tecken! Där gömmer sig kanske en otrolig natt men inte så mycket mer än så. 

Gå på dejt med: Väduren

Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Denna dag kan kännas överväldigande för dig, kära Stenbock. Men det är okej att luta sig tillbaka. Stanna upp och njut av kärleken i all sin enkelhet. Gå inte på någon stor fest utan var med din närmsta krets. Idag är inte en dag för utmaningar. Du ska göra det du är bäst på: ge råd till de som behöver, och bidra till en lugn och avkopplande stämning. Bjud hem din favoritperson på middag så kommer du få en större belöning än vad du kan tänka dig. 

Gå på dejt med: Jungfrun eller Oxen

Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Om sanningen ska fram så förstår du inte varför alla hypar den här dagen när man kan visa uppskattning till personer i sin närhet varje dag? Är inte varje dag en dag för romantiska middagar och tända ljus? Nu vill du istället hitta på något som går emot allt som Alla hjärtans dag innebär. Med din höga standard är det näst intill omöjligt för någon att vara tillräckligt bra för dig. Därför delas inte dagen med en potentiell flört utan med dina singelkompisar. Men deppa inte ihop, om du bara höjer blicken står flera snyggingar i kö. Om du ändå är sugen på att testa dejtingarenan, spenderas dagen bäst tillsammans med en som är född i vågens tecken.

Gå på dejt med: Vågen

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Som den tvättäkta romantikern du är kommer kärlek spridas likt Amors pilar runt omkring dig på Alla hjärtans dag. Även om du med ord gärna bekräftar personerna i din närhet, så är idag ett bra tillfälle att göra det på ett mer kreativt sätt. Varför inte måla en tavla till någon? Men var beredd på att dagen kan ta många vändningar. Alla känner nämligen inte lika mycket som du gör. Du är van vid att känna mest av alla så som tur är reser du dig snabbt igen. Men kanske är det dags att släppa den där personen du trånat efter i många år nu? För om målet är sann kärlek är det dags att byta ut den du uppvaktar.

Gå på dejt med: Kräftan