in

Horoskoppodden: Här är jungfrun Hanapees högsta önskan

hanna horoskoppodden
Bildkälla: Free Nature Stock / Unsplash och och Hanna "Hanapee" Persson / Privat

I andra avsnittet av VeckoRevyns Horoskoppodden får vi lära känna bloggaren, poddaren, programledaren och jungfrun Hanna ”Hanapee” Persson lite bättre. Mer

Lyssna på Horoskoppodden på Spotify, Acast eller Itunes.

I veckans avsnitt av Horoskoppodden är det jungfrun Hanna ”Hanapee” Perssons tur att få reda på vem hon egentligen är, baserat på hennes stjärntecken. Vad önskar hon sig mest av allt? Vilket stjärntecken skulle hon hellre vilja vara? Och vilket passar hon bäst ihop med? I ett samtal med VeckoRevyns astrolog Molly Lundgren berättar hon också allt om när hon, som livereporter på Guldbaggegalan, fick tunghäfta i ett samtal med Sverrir Gudnason.

Hanna Persson bloggar på Nöjesguiden och har dessutom två egna poddar. I Hanapee’s otroliga podcast får vi en gång i veckan ta del av hennes och bästisen Martin Huss Knaves tankar om livet. I podden Gott Folk pratar Hanna med olika kända personer om moraliska dilemman och livets stora frågor. Den senaste tiden har vi även fått följa Hannas graviditet och känslor kring att vänta barn i serien Havande kvinna loggar in. Hanna är också ambassadör för Plan International som arbetar för flickors rättigheter och jämställdhet. I serien Vi räknar på det gör hon matematik lite mer begripligt för högstadieelever. Lyssna på Horoskoppodden på Spotify, Acast eller Itunes.

LÄS OCKSÅ: Horoskoppodden: Här är fisken Edvin Törnbloms perfekta partner