in

Horoskoppodden: Här är fisken Edvin Törnbloms perfekta partner

edvin dragarbild
Bildkälla: Mink Mingle / Unsplash och Edvin Törnblom / Privat

I första avsnittet av VeckoRevyns Horoskoppodden får vi lära känna mediepersonligheten, poddaren och fisken Edvin Törnblom lite bättre. Mer

Första avsnittet finns här: Itunes | Spotify | Acast

Född i fiskarnas tecken vandrar Edvin Törnblom in i poddstudion med en dramaten väska. Ett typiskt val av väska för en person född i Edvins tecken, enligt astrologen Molly Lundgren. Detta då en dramaten väska kan verka praktiskt och smart, men egentligen bara är en påse man stoppar ner en massa grejer i. En fisk är nämligen väldigt kreativ, men inte så bra på att ta logiska beslut.

Medieprofilen och programledaren Edvin driver bland annat podden ursäkta med Johanna Nordström och har en realityserie, Edvins skådisdrömmar, på SVT play. Han är också van vid att sitta på andra sidan av intervjubordet – i podden Välkommen ut intervjuar han HBTQIA+-personer, bland annat om deras erfarenheter av att just komma ut. Men nu är det alltså Edvins tur att synas från topp till tå. Han delar både sol- och måntecken med Rihanna och har perfektionisten jungfrun i ascendent. Något som kolliderar med fiskens lite klumpiga (men smarta!) personlighet. Mer om det, och mycket mycket mer, i veckans avsnitt av Horoskoppodden. Lyssna på avsnittet med Edvin på Spotify, Acast eller Itunes.