in

Så blir 2024 – här är ditt årshoroskop

årshoroskop
Bildkälla: Freepik

Nyfiken på hur 2024 blir för dig? Årshoroskopet är här! Mer

Året i korthet:

 • Väduren: Låt dig inte definieras av dina själsliga sår!
 • Oxen: Du får som du vill – och mer därtill!
 • Tvillingarna: Gör plats för kärleken!
 • Kräftan: Du skiter i vad andra tycker!
 • Lejonet: Du är en naturlig ledare.
 • Jungfrun: Du är någons lugn i stormen.
 • Vågen: Vad kan vara värre än det du redan gått igenom?  
 • Skorpionen: Var inte rädd för mörkret.
 • Skytten: Ta chansen – och byt plats.
 • Stenbocken: Din inspiration blomstrar!
 • Vattumannen: Du måste göra ett val tillslut.
 • Fiskarna: Allt som händer dig har en djupare mening.

Läs hela horoskopet för 2024 nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent!

väduren

Väduren, 21/3-19/4

Den första januari år 2024 står Väduren i det astrologiska huset för JAGET. Vilket utmärkt sätt att starta året på! Det här påminner dig nämligen om hur du ser på dig själv och hur du skulle vilja vara. En riktig nystartstid alltså, på flera sätt. Låt dina nyårslöften gå i linje med bilden av den du vill vara när året är slut. Skit i de larviga, ytliga nyårslöftena, och ta istället tag i de riktigt svåra.

Även detta år går planeten Chiron i retrograd (och kommer faktiskt göra det ända fram till år 2026). Chiron berättar för dig om dina djupaste sår och dina trauman. Du måste veta vart du blöder innan du kan plåstra om såren, eller hur? Kanske har det redan blivit tydligt för dig vilka de är. Kom ihåg att du inte ska låta dig definieras av dina själsliga sår. Det du har varit med om är något som hänt dig, inte något du är. Men under läkningsprocessen lär du känna dig själv bättre, och långsamt men säkert – även den du är menad att vara. 

Under det första halvåret bör du vara särskilt aktsam i din kärleksrelation. Ta hand om förhållandet som det vore en fågelunge – för så skört kan det faktiskt vara under denna period! Du vill gärna köra ditt race hela vägen, men det kan få den andre att tappa lusten. Öva på att kommunicera ordentligt så att den andra åtminstone ungefär vet vart hen har dig. Sen kan det röra sig lite misstänksamhet och svartsjuka kring er också, och även där är lösningen kommunikation! Är du singel har du stora chanser att träffa någon ny i februari.

Planeten Mars pushar dig hårt under årets gång. Det här är en knuff du troligtvis blir peppad av, så länge du inte känner dig tvingad av någon annan. Det är viktigt för dig att viljan kommer inifrån för att du ska få saker gjorda. Därför är det här ett bra år att satsa på ett eget företag eller annat projekt som du kan styra över på egen hand! Under december är det möjligt att din business stöter på lite problem, men oroa dig inte för detta – ta vara på denna tröga tid och utvärdera jobbåret som gått. Ha is i magen, sakta ned tempot och blicka sedan framåt! 

Fan vilket kul år det här blir, Väduren! Om du lägger samma energi i kärleksrelationer som i jobbet så blir det extra bra. Jupiters tur är med dig, kom ihåg det!

Klicka på pilen för att komma till nästa stjärntecken!