in

Vanessa Hudgens gånger 3 i Netflix nya julfilm

Vanessa Hudgens i The Princess Switch på Netflix
Källa: The Princess Switch på Netflix

Älskar du också Vanessa Hudgens? I uppföljaren av julfilmen The Princess Switch ser vi henne i tre olika roller! Mer

Kan du inte heller få nog av High School Musical-stjärnan Vanessa Hudgens och söker du med juleljus och lykta efter var du kan se henne härnäst? Du kan sluta leta! Snart kommer uppföljare till julfilmen The Princess Switch.

Spoiler alert! I The Princess Switch möter bagaren Stacy sin dubbelgångare Lady Margaret i sann Föräldrafällan-anda. Karaktärerna, som båda spelas av Vanessa Hudgens, bestämmer sig för att byta liv med varandra och Stacy förälskar sig snabbt i prins Edward, som spelas av Sam Palladio. Prins Edward är också Margarets fästman, men hon börjar på sitt håll förälska sig i Stacys bästa vän Kevin, som spelas av Nick Sagar. Rörigt, eller hur? Och rörigare kommer det att bli.

För i The Princess Switch: Switched Again dyker en tredje dubbelgångare upp! Fiona är en partyprinsessa som sätter käppar i hjulet för den riktiga prinsessan Margaret i samma veva som Margaret ärver tronen i det fiktiva hemlandet Montenaro. Det innebär att Vanessa Hudgens inte bara producerar den nya julfilmen utan också spelar inte en, inte två, utan tre roller i samma film!

Det är fortfarande oklart när premiären för The Princess Switch: Switched Again visas, men enligt Refinery29 ryktas det om år 2020. Men om det känns tråkigt att vänta tills dess kan du bara vara lugn. Är det ens jul utan en film med Vanessa Hudgens i huvudrollen? Skulle inte tro det! Den 21 november kan du se Netflix nya julfilm The Knight Before Christmas.

Sugen på fler julfilmer? Här är våra favoriter på Netflix!