in

7 magiska julfilmer du kan se på Netflix

julfilmer netflix 2019


Jul, jul strålande jul och en helt perfekt tid för att kolla på mysiga julfilmer på Netflix! Mer

It’s the most wonderful time of the year – snart i alla fall! Och vad passar då bättre än att lägga sig på soffan och slötitta på megamysiga filmer? Vi har listat Netflix nya julfilmer, och den första kommer redan den 1 november!

1 november

Holiday in the Wild 

Samtidigt som Kate Conrad, som spelas av Sex and the city-stjärnan Kristin Davis, planerar en andra smekmånad med sin man bestämmer han sig för att lämna henne. Istället väljer Kate att åka i väg på en egen resa. I Zambia hjälper hon piloten Derek Holliston, som spelas av Rob Lowe, att rädda en bebiselefant. Kate, som är från Manhattan, trivs på andra sidan av jorden och bestämmer sig för att stanna över jul.

8 november

Let It Snow

På julafton drabbas en by av en stor snöstorm. Mitt i kaoset sammanförs ett gäng high school-elever och efter det blir inget sig likt. Let It Snow är baserad på boken med samma namn av John GreenMaureen Johnson och Lauren Myracle.

21 november

The Knight Before Christmas

I The Knight Before Christmas ser vi Vanessa Hudgens i rollen som lärarinnan Brooke. Hon har gett upp på kärlek när riddaren Sir Cole kommer på besök från medeltiden. Hon hjälper honom att anpassa sig i det moderna samhället och försöker även hjälpa honom att ta sig tillbaka till medeltiden.

Vanessa Hudgens i Netflix nya julfilm
The Knight before Christmas

28 november

The Holiday Rush

Radio-profilen Rush Williams, som spelas av Romany Malco, förlorar sitt jobb lagom till jul. I jakten på ett nytt jobb tvingas de leva ett enklare liv, men hans barn är bortskämda och önskar sig dyra julklappar.

Merry Happy Whatever

Under julstressen gör Don Quinn, som spelas av Dennis Quiad, sitt bästa för att behålla lugnet – och hans familj vad de kan för att hantera honom. Hur går det med julfriden när hans dotter Emmy, som spelas av Bridgit Mendler, kommer hem med sin nya pojkvän? Det får vi se i Merry Happy Whatever den 28 november.

29 november

Sugar Rush Christmas

Okej, det är inte en film men Sugar Rush Christmas är definitivt ett juligt inslag. De tävlande bakar julgodis i den här julversion av Sugar Rush. Bland domarna ser vi bland annat Adriano Zumbo, Candace Nelson och Meryl Davis.

5 december

A Christmas Prince: The Royal Baby

Drottning Amber, som spelas av Rose McIver, väntar sitt första barn med kung Richard, som spelas av Ben Lamb. Samtidigt är det jul i Aldovia och gäster från Penglia kommer på besök försvinner ett viktigt avtal blir stulet äventyras freden i kungariket, och för att kunna skydda både sin familj och Aldovia måste Amber hitta tjuven innan julafton tar slut.