in

6 magiska julfilmer och serier du kan se på Netflix

julfilm
Bildkälla: Home for Christmas/Netflix

It’s the most wonderful time of the year! Och vad passar då bättre än att lägga sig på soffan och slötitta på megamysiga filmer? Vi har listat några julfilmer och serier som du kan se på Netflix redan nu! Mer

Hjem til jul/Home for Christmas (serie)

I den norska komediserien Hjem til jul kämpar Johanne med att komma över sitt ex. Samtidigt tjatar hennes familj om att hon borde träffa någon. Inför det årliga julfirande ger hon sig därför ut på jakt efter en partner – men hon har bara 24 dagar på sig. Både den första och andra säsongen finns på Netflix, och i rollerna ser vi bland andra Ida Elise Broch och Felix Sandman

The Holiday (film)

Name a more iconic julfilm! I The Holiday bestämmer sig Amanda (som spelas av Cameron Diaz) för att byta hem med Iris (som spelas av Kate Winslet). Den ena bor i ett lyxhus i LA och den andra bor i en stuga utanför London. I rollerna ser vi även Jack Black och Jude Law.

Father Christmas is Back (film)

I Father Christmas is Back får vi följa fyra systrar när de firar jul på familjens herrgård. Deras pappa försvann för flera år sedan, men under julhelgen dyker han plötsligt upp igen.

Nissar (serie)

Gillade du den danska serien Kastanjemannen? Då kanske Nissar kan vara något för dig! I den här serien reser en familj till en ö i danska skärgården för att fira jul. Men när dottern i familjen hittar en nisse ska det bli startskottet på en lång kamp på liv och död. Serien finns på Netflix från och med den 28 november.

Single All the Way (film)

Peter orkar inte längre med sin familjs tjat om att han måste skaffa sig en partner. Därför bjuder han med sin bästa vän Nick att följa med hem till honom över julhelgen, för att låtsas som att de två är ett par. Men det ska visa sig vara en ganska dålig idé. Finns på Netflix från och med den 2 december.

100 mil från julen (film)

100 mil från julen är en romantisk komedi om en man i 30-årsåldern som motvilligt rycks med i den mysiga julstämningen. Finns på Netflix från och med den 24 december.

Här hittar du alla nya filmer och serier på Netflix.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.