in

Stranger Things får en animerad spinoff på Netflix

strangers things
Bildkälla: Netflix

Nu blir Stranger Things en animerad serie – här är allt vi vet. Mer

Den älskade serien Stranger Things tar slut efter fem säsonger, men seriens universum expanderar! Nu har nämligen en animerad version av Stranger Things fått grönt ljus av Netflix. Serien kommer göras med hjälp av Flying Bark Productions och producenten Eric Robles, som främst är känd för den tecknade serien Fanboy & Chum Chum.

 Vi har alltid drömt om en animerad Stranger Things, i samma stil som de tecknade serierna vi växte upp med att älska och att se denna dröm förverkligas har varit spännande, sa skaparna Matt och Ross Duffer, enligt Deadline.

stranger things
Bildkälla: Netflix

Vad kommer den nya serien att handla om?

Det är fortfarande okänt vad den animerade serien kommer att handla om, det enda vi vet just nu är att manuset är under utveckling och att vi lovar att hålla er uppdaterade så snart vi vet mer. Utöver den animerade serien finns det flera Stranger Things-relaterade projekt på gång, inklusive en spin-off till originalserien, skriver Deadline.

Finns det en trailer?

Nej inte ännu, men du kan räkna med att vi kommer publicera den så snart det finns en.

Har du missat originalserien? Läs mer om den här och kolla på klippet nedan, där skådespelarna själva gör en recap om vad som händer i serien!