in

Då kommer Stranger Things säsong 4 – se trailern här

Bildkälla: Stranger Things/Netflix

Snart är den fjärde säsongen av Stranger Things här. Men vad kommer den att handla om? Se trailern här. Mer

När har Stranger Things säsong 4 premiär på Netflix?

Den fjärde säsongen är uppdelad i två delar. Totalt består säsongen av nio avsnitt, varav fem stycken kommer den 27 maj och resterande fyra avsnitt den 1 juli.

Trailer! Så blir den fjärde säsongen

Det kommer säsong 4 att handla om

När säsongen börjar har det gått sex månader sedan Battle of Starcourt. Kompisgänget är separerade och försöker navigera livet på gymnasiet. När de är som mest sårbara dyker ett nytt övernaturligt hot upp, med ett mysterium som gruppen behöver lösa. Komme de att lyckas? Här är första bilderna från nya säsongen.

Bildkälla: Stranger Things/Netflix

Mike Wheeler som spelas av Finn Wolfhard.

Bildkälla: Stranger Things/Betflix

Eleven som spelas av Millie Bobby Brown och Will Byers som spelas av Noah Schnapp.

Steve Harrington (som spelas av Joe Keery), Robin Buckley (som spelas av Maya Hawke), Max Mayfield (som spelas av Sadie Sink) och Dustin Henderson (som spelas av Gaten Matarazzo)

Stranger Things säsong 5 blir seriens sista

I ett öppet brev berättar skaparna av Stranger Things, bröderna Duffer, att den fjärde säsongen blir början på sluten. Den femte säsongen blir tyvärr seriens allra sista.

Brev från bröderna Duffer om säsong 4.

När utspelar sig Stranger Things?

Serien tar oss tillbaka till 80-talet i Indiana, och den har fått mycket uppskattning för sin skildring av 80-talets populärkultur, referenser och dess outfits. Dags att fräscha upp minnet av som har hänt hittills? Eftersom vi går i väntans tider kör vi en liten recap på vad som hänt under de tidigare säsongerna.

Vad handlar säsong 1 av Stranger Things om?

Hur mycket kommer man egentligen ihåg från säsong ett? Att minnet sviker är inget konstigt, det var ju trots allt över fem år sedan vi fick träffa Eleven och gänget första gången.

Vad handlar säsong 2 av Stranger Things om?

I den andra säsongen blir vi introducerade för en rad nya karaktärer. Den nya tjejen på skolan, Max, börjar umgås med killgänget och Eleven träffar en grupp människor som också har fått övernaturliga krafter genom att växa upp på laboratoriet.

Vad handlar säsong 3 av Stranger Things om?

Med stora actionscener kämpar kompisgänget mot underjordens monster och mäktiga krafter i säsong 3. Vi förlorar några av seriens karaktärer och det visar sig att Ryssland kanske har någonting med monstret i Hawkins att göra.

Artikel: Hedvig Spångmark och Johanna Blomberg

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.