in

Maeve och Eric lämnar Sex Education – här är allt om säsong 4

Jackson Sex Education
Bildkälla: Netflix

Säsong fyra blir den sista för två av våra favoritkaraktärer i Sex Education. Här är exakt allt du vill veta om den nya säsongen! Mer

När har Sex Education säsong 4 premiär på Netflix?

Snart börjar en ny termin på Moordale! Den 17 september 2022 hade säsong tre premiär på Netflix, men när fjärde säsongen har premiär vet vi inte än. Rykten säger att den kan förväntas komma någon gång i mitten av 2023.

Vad handlar Sex Education om?

Sex Education handlar om Otis Milburn och hans liv. Anledningen till seriens namn är att Otis mamma arbetar som sexterapeut, vilket i första säsongen inspirerar honom att själv öppna en klinik dit eleverna på hans skola kan söka sig för att få svar på frågor som rör sex och relationer.

Finns det en trailer för säsong 4?

Det finns ingen officiell trailer för säsong fyra ännu, däremot har Netflix publicerat en teaser för den nya säsongen på Twitter. Kolla in den nedan.

Rollistan för Sex Education säsong 4: Vilka skådespelare medverkar?

Asa Butterfield återvänder som Otis Milburn och legenden Gillian Anderson kommer att vara tillbaka i rollen som Dr. Jean Milburn. Här är hela rollistan för den nya säsongen:

 • Connor Swindells – Adam Groff
 • Ncuti Gatwa – Eric Effiong
 • Emma Mackey – Maeve Wiley
 • Aimee-Lou Wood – Aimee Gibbs
 • Mikael Persbrandt – Jakob Nyman
 • Kedar Williams-Stirling – Jackson Marchetti
 • Dua Saleh – Cal Bowman
 • Mimi Keene – Ruby Matthews
 • Chinenye Ezeudu – Viv Odusanya
 • George Robinson – Isaac Goodwin
 • Alistair Petrie – Michael Groff
 • Samantha Spiro – Maureen Groff

Vi kommer också få se några nya ansikten i säsongen. Schitt’s Creek-stjärnan Dan Levy kommer att spela Thomas Molloy, Maeves mentor medan hon studerar i USA. Doctor Who’s Thaddea Graham kommer också att dyka upp i en ny roll. Dessutom kommer flera nya karaktärer som inte är bekräftade än spelas av skådespelarna Marie Reuther, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean och Imani Yahshua, enligt Digital Spy.

Vilka skådespelare kommer inte återvända efter den nya säsongen?

Den fjärde säsongen ser ut att bli den sista för flera av skådespelarna i serien – bland andra Emma Mackey som spelar Maeve meddelar att hon lämnar serien. Nyligen vann hon pris för Årets stjärnskott Bafta-galan i London, och det var på den galan hon avslöjade att den nya säsongen av Sex Education blir hennes sista. Istället väntar andra stora roller för skådespelaren. Till exempel ska hon göra en roll i den nya Barbie-filmen, där Margot Robbie och Ryan Gosling har huvudrollerna.

sex education säsong 3 trailer
Bildkälla: Sex Education / Netflix

Men Emma är tyvärr inte den enda som säger hejdå till Moordale! Även Ncuti Gatwa, som spelar Eric, lämnar serien då han har fått rollen som nästa Doctor Who. Det finns också några karaktärer som vi inte kommer få se i säsong fyra, bland andra Patricia Allison, som spelar Ola och Tanya Reynolds, som spelar Lily.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.