in

Allt vi vet om den fjärde säsongen av Sex Education

Sex education säsong 3
Bildkälla: Sex Education / Netflix

Hur ska det gå för Otis och Maeve? Här är allt vi vet om säsong fyra av Sec Education på Netflix. Mer

Snart börjar en ny termin på Moordale! För er som minns senaste säsongen så var Otis mamma höggravid, samtidigt hade Otis en speciell sexrelation med skolan populäraste tjej och allt med Meave var skakigt. Netflix har nu bekräftat att det även kommer en fjärde säsong av serien. Här är allt vi vet om den!

När har Sex Education säsong 4 premiär på Netflix?

Den 17 september hade säsong 3 premiär på Netflix. När fjärde säsongen har premiär vet vi inte än, men det skulle inte förvåna oss om den kommer innan årskiftet!

Trailer! Det här händer i säsong 3

Vad handlar Sex Education om?

Sex Education handlar om Otis Milburn och hans liv. Anledningen till seriens namn är att Otis mamma arbetar som sexterapeut, vilket i första säsongen inspirerar honom att själv öppna en klinik dit eleverna på hans skola kan söka sig för att få svar på frågor som rör sex och relationer. Men mycket har hänt sedan dess! I säsong tre är Eric och Adam officiellt ett par, Jean väntar barn och Jackson blir förälskad.

Vilka skådespelare är med i Sex Education?

I den tredje säsongen är det även dags för en ny karaktär att göra entré i serien – nämligen en ny rektor som spelas av ingen mindre än Girls-favoriten Jemima Kirke. Förutom henne ser vi bland andra Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa och Emma Mackey i rollerna.

sex education säsong 3 trailer
Bildkälla: Sex Education / Netflix

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.