in

Då har tredje säsongen av Sex Education premiär

sex education säsong 3
Bildkälla: Sex Education / Netflix

Vi har ett datum! I höst återvänder Sex Education till Netflix. Här är allt vi vet om den tredje säsongen. Mer

För er som minns slutade förra säsongen av Sex Education med en cliffhanger när (spoiler alert!) Otis i ett röstmeddelande äntligen bekände sina känslor för Maeve. Så vad kommer hända nu? Här är allt vi vet om säsong tre.

När har Sex Education premiär på Netflix?

Den 17 september har Sex Education premiär på Netflix. Om serien följer samma mönster som tidigare säsonger rör det sig om åtta avsnitt, och om vi ska tro huvudrollsinnehavaren Asa Butterfield väntar något alldeles extra.

Vad handlar Sex Education om?

Sex Education kretsar kring Otis Milburn och hans liv. Anledningen till seriens namn är att Otis mamma arbetar som sexterapeut, vilket i första säsongen inspirerar honom att själv öppna en klinik dit eleverna på hans skola kan söka sig för att få svar på frågor som rör sex och relationer. Men mycket har hänt sedan första säsongen. I säsong tre är Eric och Adam officiellt ett par, Jean väntar barn och Jackson blir förälskad. Men hur kommer det egentligen gå med det där röstmeddelandet? Det återstår att se!

sex education säsong 3 trailer
Bildkälla: Sex Education / Netflix

Vilka skådespelare är med i Sex Education?

I den tredje säsongen är det dags för en ny karaktär att göra entré – nämligen en ny rektor som spelas av ingen mindre än Girls-favoriten Jemima Kirke. Förutom henne ser vi bland andra Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa och Emma Mackey i rollerna.

Finns det en trailer till säsong 3?

Dessvärre finns det ingen trailer än, men så här såg det ut när det avslöjades att det kommer en tredje säsong av serien (och vi kommer självklart uppdatera er så fort det finns en trailer!)