in

Allt om Paradise hotel! Det här händer inne på hotellet

paradise hotel deltagare dragardbild
Foto: Patricia Recourt/Viaplay

Intrigerna, romantiken och dramat är i full gång i paradiset. Men vad pågår inne på hotellet egentligen? Vi uppdaterar dig om allt som händer i Paradise hotel 2021. Mer

Nu har en ny säsong av vattendelaren och dokusåpan Paradise hotel börjat! Oavsett om vi hatar eller älskar programmet, måste vi väl erkänna att vi kanske mer än någonsin behöver lite fest och drama i våra liv? Nu när pandemin gör att vi varken reser eller festar kanske Paradise hotel påminner oss om allt det vi saknar – men också vad vi inte saknar.

Allt du behöver veta inför nästa parceremoni

Inför veckans parceremoni kommer Niklas Arleryd inte kunna stå med Tilda Törnqvist, och Oscar ”Zache” Zachrison kommer inte kunna stå med Annie Dahlberg. De får heller inte bilda par med den nya deltagaren Ebba Zorec som dessutom är immun. I slutet av onsdagens avsnitt ser vi att Niclas Hansen får både Jennifer Paatere och Tilda bakom sig i parceremonin. Men, tyvärr får vi inte veta vem som åker ut förrän nästa avsnitt som kommer ut på måndag. Hur ska vi överleva tills dess?!

De nya paren är:

  • Ebba och Theo
  • Moa och Ike
  • Bettina och Zache
  • Annie och Niklas
  • (Jennifer eller Tilda) och Nicke

Nästa veckas tema: circustema

I slutet av onsdagens avsnitt får vi se en glimt av randiga väggar, en papegoja och ett lejon som hoppar genom en eldring. Vi ser också en skylt där det står ”ballonger, popcorn och sockervadd”. Det ser ut att vara dags för circustema! Vi får veta att världens starkaste man kommer checka in. Vem det är och vad som kommer hända får vi veta nästa vecka. Spänningen är olidlig, och kom ihåg: allt kan hända i Paradise hotel.

Recap: Vad hände i Studio Paradise?

I Studio Paradise förra veckan var det stort fokus på Niclas Hansens kvinnosyn och hans uttalanden inne på hotellet. Han har bland annat sagt att han tycker att ”det är mannen som ska bestämma i ett förhållande”, vilket har skapat många frågetecken bland både tittarna och deltagarna. Han förklarade i Studio Paradise att han själv gillar detta i ett sexuellt sammanhang och det inte var menat som nedvärderande.

Hon är ny programledare i Paradise Hotel

Vi har tidigare sett både Malin Gramer och nu senast Rebecca Stella som programledare för reality-programmet. I december förra året meddelade produktionen att Rebecca Stella slutar som programledare, vilket ledde till många spekulationer om vem som skulle ta över. På Rebecca Stellas Instagram skrev hon ”TACK för att jag fick förtroendet att vara er programledare i så många år – jag har älskat det. Nej, nu tåras ögonen” om beskedet. Så vem är den nya programledaren? Jo, det är ingen mindre än influencern Nicole Falciani, 23, som tar över jobbet. I oktober gick hon ut med nyheten på sin Instagram och skrev att det ”känns fortfarande så overkligt”.

När startar Paradise hotel-säsongen 2021?

Den allra första säsongen av programmet sändes redan år 2005, alltså för över 15 år (!!!) sedan. Sedan en tid tillbaka är det två säsonger per år som spelas in i ett soligt Mexiko – en under våren och en på hösten. Trots coronapandemin är 2021 inget undantag, och vi kommer att få två hela säsonger även i år. Den 15 mars gick det första avsnittet av årets Paradise hotel av stapeln.

Var kan jag se Paradise hotel?

Är du sugen på att kika på årets säsong? Då kan du se avsnitten på Viaplay, Viafree eller TV3 från och med den 15 mars. Om Paradise hotel-abstinensen redan är igång kan du alltid se gamla avsnitt så länge, på Viafree finns säsong 6 till 13 av programmet.

Vilka är årets deltagare?

Vi kommer alla ihåg tidigare deltagare som Saga Scott, Samir Badran, Smail Alihodzic och Olinda Borggren. Faktum är att till och med Prins Carl Philips prinsessa, Sofia Hellqvist, varit med i programmet – innan hon träffade honom såklart. Den absolut viktigaste frågan är därmed naturligtvis vilka som är den nya säsongens Paradise hotel-deltagare. Här är alla deltagare som är klara för årets säsong.

Theo Pokorny

Om du är ett äkta Paradise hotel-fan känner du säkert igen Theo Pokorny, 23 år, från en tidigare säsong 2019. Förra gången han medverkade i programmet föll han på målsnöret och åkte ut i semifinalveckan. Nu är han tillbaka för att ta revansch!

paradise hotel theo
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Lisa Sidén

Om du såg förra årets Paradise hotel har du antagligen inte missat den spralliga Lisa Sidén, 20 år. Förra gången hon var med lämnade hon hotellet i tårar efter en utröstning. Nu är hon tillbaka för att ”äta upp alla som om de vore en jävla surströmming”.

Andreas Haddad

Den 25-åriga deltagaren Andreas Haddad är kanske mer känd under namnet Andy Fresh. När han senast var med i programmet valde han att åka hem frivilligt, då han inte mådde så bra på hotellet. Men nu är Andy tillbaka och redo att vinna!

andy paradisehotel
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Bettina Buchanan

Om du kikat på Paradise hotel Norge känner du säkert igen veteranen Bettina Buchanan, svensken med det härligt egendomliga skrattet. Hon ställde upp i det svenska programmet innan hon drog igång PH-karriären i Norge, och förra året vann hon norska Paradise hotel. Nu är Bettina tillbaka med målet att bli den första som kastar kulan två gånger.

Ikenna Abika

Den helt nya PH-deltagaren Ikenna Abika är den första av de som presenterats som inte varit med programmet tidigare. Men varför känner du igen honom? Han har faktiskt medverkat i TV förut i SVT:s program Första dejten. Göteborgaren som kallas för Ike är 26 år gammal och kallar sig för hotellets Scooby Doo i presentationsvideon på programmets Instagram.

paradisehotel ike
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Lovisa von Ille

En helt ny deltagare i säsongens Paradise hotel är Lovisa Von ille, 20 år, från Malmö. I presentationsvideon på programmets Instagramkonto beskriver hon sig själv som rolig, ödmjuk, sexuell, frispråkig, snygg och som en primadonna.

paradisehotel lovisa
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Niklas Arleryd

I årets säsong får hotellet kanske sin första fyrfaldiga världsmästare någonsin i form av dansaren Niklas Arleryd, 27 år. Den nya deltagaren har vunnit fyra VM-guld i discodans och jobbar även som dansare. Nu är han trött på att vara i bakgrunden och vill stå längst fram, det berättar han i en presentationsvideo på programmets Instagram.

niklas paradise hotel
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Denice Melinn

Ännu en helt ny deltagare på hotellet är 19-åriga Denice Melinn från Stockholm. Hon arbetar som influenser, men du kanske också känner igen henne från musikvideon ”Var vi står” av L.T och Greekazo. I presentationsvideon berättar Denice att hennes taktik är att få hotellets killar att tro att de ska få henne, för att sedan kasta dem. Om det fungerar? Det får vi se!

denise paradise hotel
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Oscar Zachrison

Oscar Zachrison, eller Zacke som han också kallas, är också en helt ny deltagare i årets säsong. Han är fitnessinstruktör och entertainer som även håller i vattengympa på hotell runt om i världen. Om den 22-åriga Helsingborgaren kommer att bjuda på vattengympa även i PH-huset återstår att se.

Moa Lindgren

I den nya säsongen kommer vi också att få se 21-åriga Moa Lindgren från Umeå, som i introduktionsvideon på programmets Instagram beskriver sig själv som den konstigaste människan som hon någonsin har träffat. Moa kan gråta på beställning och kommer att använda sina skådespelarkunskaper till sin fördel på hotellet. Om hon lyckas? Det får vi snart veta!

moa paradisehotel
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Annie Dahlberg

Ännu en ny deltagare är Annie Dahlberg, 24 år. Spontan, rolig och klumpig – så skulle Udevallatjejen beskriva sig själv med tre ord. Hon är bra på att vara positiv även när det går ”åt helvete”. Huruvida dessa egenskaper räcker långt i årets säsong får vi snart se!

Tilda Törnquist

En av säsongens nya deltagare är Tilda Törnquist, 23 år, som är på plats i México för att spela spelet. Enligt Tildas presentationsvideo är hennes plan att spela dummare än vad hon är och låtsas som att hon inte fattar spelet. Vi får se om hennes taktik tar henne till finalen.

tilda paradisehotel
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Dennis Mlivic

Om du följt programmet Ex on the beach känner du säkert igen casanovan Dennis Mlivic, 21 år. Helsingborgaren har även setts i Love Island Sverige och nu är han tillbaka i tv-rutan som en av deltagarna i nya säsongen av Paradise hotel.

dennis paradisehotel
Paradise hotel. Bild: Patricia Recourt/Viaplay

Studio Paradise: Ny programledare

Studio Paradise är programmet som sänds efter varje parceremoni, där deltagarna intervjuas och får diskutera veckan som gått. Under åren har flera kända ansikten synts som programledare, exempelvis Aina Lesse, Rebecca Stella och nu senast Lisa Anckarman tillsammans med Smail Alihodzic. Det står nu klart att en ny programledare kommer att ta över Lisas plats bredvid Smail.

Och det är ingen mindre än Klara Elvgren, känd som Tanby Klara. Vi har tidigare kunnat se henne på Youtube och Instagram, och fått höra henne lösa problem tillsammans med Fanny Lyckman i podden ”Oss emellan”.

Studio Paradise kommer sändas på Viaplay och Viafree, efter varje parcermoni, och ryktet går att parceremonierna kommer ske var fjärde avsnitt denna säsong. Det blir med andra ord lite annorlunda mot tidigare säsonger, då ceremonierna ägt rum var tredje avsnitt. Spännande!

Artikel av: Cecilia Arvidsson, Amanda Almius och Hedda Ottestam