in

Den fjärde säsongen av Killing Eve blir seriens sista – här är allt vi vet om spinoffen

killing eve
Bildkälla: Killing Eve/HBO Max

Den fjärde säsongen av Killing Eve har precis haft premiär, men redan i mars förra året meddelade produktionen att den blir seriens sista. Kan vi vänta oss en spinoff? Vi har samlat all information du som är ett riktigt Killing Eve-fan kan tänkas behöva. Mer

Vad handlar Killing Eve om?

Killing Eve kretsar agenten Eve (som spelas av vår all time Grey’s Anatomy-favorit Sandra Oh) och yrkesmördaren Villanelle (som spelas av Doctor Foster-skådisen Jodie Comer). I första säsongen, som hade premiär 2018, börjar allt med att Eve blir extrainkallad efter att en rysk trafficking-misstänkt politiker blivit mördad i Wien.

Av någon anledning misstänker Eve att mördaren är en kvinna, och hon blir snart involverad i utredningen. Det som till en början ser ut som en klassisk katt-och-råtta-lek, mellan en agent och en yrkesmördare, ska komma att utvecklas till något mycket större än så.

Finns Killing Eve säsong 4 på Netflix, HBO Max och SVT Play?

I slutet av februari hade den fjärde säsongen premiär på HBO Max. Där kan du även se tidigare säsonger. Säsong fyra består av åtta avsnitt och det släpps ett avsnitt i veckan. Killing Eve finns inte på Netflix, men har tidigare funnits på SVT Play. Om serien återvänder dit återstår att se.

villanelle
Bildkälla: Killing Eve/HBO Max

Får serien en spinoff?

I samband med att produktionen avslöjade att den fjärde säsongen blir slutet för serien bekräftade underhållningsföretaget AMC Networks att man utvecklar ”ett antal potentiella spinoff-idéer”, enligt The Wrap. Exakt vad en spinoff skulle kunna handla om vet vi inte men rykten säger att den i så fall inte kommer kretsa kring huvudpersonerna Eve och Villanelle, utan snarare någon av birollerna. Vi lovar att hålla er uppdaterade så snart vi mer.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.